"STANIJA JEDINA NIJE ŽELELA MOJE POKLONE": Asmin ŽESTOKO UDARIO na Aneli i bivše devojke, baš sve IZNEO JAVNO
Asmin Durdžić, Foto: printscreen/instagram/bet_men_007

OTVORIO DUŠU

"STANIJA JEDINA NIJE ŽELELA MOJE POKLONE": Asmin ŽESTOKO UDARIO na Aneli i bivše devojke, baš sve IZNEO JAVNO

"Svaka žena pre Stanije je padala u mojim očima, ne zato što nije bila lepa, nego zato što je pala na mom ispitu" rekao je Asmin

Objavljeno: 11:01h

Asmin Durdžić, bivši verenik Stanije Dobrojević, ne prestaje da hvali starletu, ali i da govori loše o nekadašnjoj partnerki - učesnici Elite Aneli Ahmić.

- Čitam komentare i ne mogu da verujem da mi ljudi govore da nisam dobar čovek jer se branim istinom. Kao, ja bi trebalo da ćutim i da ne iznosim istinu. Ja bih najviše voleo da nikada nisam imao potrebu da se oglasim javno povodom bivše partnerke, pogotovo ne koja je rodila dete - istakao je Asmin na Instagramu.

- Nijedna žena nije imala od bivšeg muškarca koliko Aneli od mene. Samo ona nije htela da živi sama u Austriji sa detetom i prihvatio sam i to. Sama je birala gde će i kako će. Ja sam samo hteo da bude normalna majka i da ne sramoti sebe ni ćerku, ništa drugo. Da je bila normalna ništa do smrti nije morala da radi, a imala bi sve što poželi, ali, naravno, damski - dodao je Durdžić.

Objava Asmina Durdžića
Objava Asmina Durdžićafoto: prentscreen/instagram/bet_men_007_

- Ona to nije uspela i to nije moja krivica. Čitam komentare muškaraca koji verovatno nisu sposobni da žive onako kako žele, igraju igrice kod kuće ili spavaju 12 sati, ne znam. Po meni, svaki muškarac želi da mu devojka pored njega izgleda kao milion dolara, i u to muškarac treba da uloži, jer je devojka pored muškarca njegovo ogledalo - napisao je Asmin.

- Što se tiče Stanije, ona je jedina žena koja je imala svoj stav i koja nije htela da joj kupujem poklone. Svaka žena pre Stanije je padala u mojim očima, ne zato što nije bila lepa, nego zato što je pala na mom ispitu. Ponudim joj deset stvari, ona kupi 12. I logično je da muškarac treba da kupi poklon devojci, ali Stanija je jedina žena koja je bila protiv poklona i koja nije to iskoristila - napisao je, između ostalog, Durdžić.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.