OGLASILA SE ANA ĆURČIĆ PAR SATI PRED VANREDNO UBACIVANJE U ELITU: Evo šta je KRATKO PORUČILA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svi detalji

OGLASILA SE ANA ĆURČIĆ PAR SATI PRED VANREDNO UBACIVANJE U ELITU: Evo šta je KRATKO PORUČILA

Ana Ćurčić otkrila je da li ulazi u Zadrugu 7

Objavljeno:

Kako je televizija Pink najavila, rijaliti "Elita" večeras će postati bogatiji za još jednog učesnika, a odmah su krenule spekulacije da u Belu kuću ulazi Ana Ćurčić, drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6".

Milioni su poželeli da vide njen okršaj pred kamerama sa Milenom Kačavendom, bivšom prijateljicom koja od početka ovog takmičenja iznosi prljav veš o Ćurčićevoj, a ona se oglasila i otkrila da li ulazi u "Elitu".

- Ne ulazim - rekla je kratko Ana za medije.

Ana Ćurčić otkrila da li ulazi u Elitu
Ana Ćurčić otkrila da li ulazi u Elitufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, sinoć se u "Eliti" odigralo drugo izdanje emisije "Pitanja novinara", gde je Kačavenda nastavila da rešeta Anu, a dotakla se i njenog odnosa sa ćerkom.

- Imam saznanja da je Anina ćerka davala izjavu u policiji zbog pretnji njenom momku. Kad smo krenuli ka stanu Ace Bulića iz Šimanovaca, ona nije htela da se javi, posle se javila Aci Buliću. Za mesec i po dana koliko sam bila tu, ona se sa ćerkom nije videla. Čak, ona je isplanirala i svoj odlazak na letovanje, nije bila tu, a znalo se kad je izlazak iz rijalitija. Nije htela da vidi Anu - ispričala je Milena, pa dodala:

- Vodila se debata oko njene tetovaže. Molim Boga da nije zbog toga. Ćerka nije imala nijedan razlog da ne bude u odnosu sa majkom, to je van pameti da nemaš odnos sa majkom. Ono što me najviše pogađa je njen sin. Ja sam majka muške dece. Iako je Anina ćerka imala dobar odnos sa mnom, delila je neke ženske stvari, nju i razumem, ali žao mi je zbog te situacija. Zasigurno će narušiti odnos između naše dete. Van mozga je da se sutra susreću i okreću glave jedni od drugih. Znajući Anu, sigurno bi sinu iščupala "pevalicu" da mi se javi na ulici - dodala je Kačavenda pre pauze za reklame.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.