ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI O ANELI I NJENOJ PORODICI: On više neće da ĆUTI, odlučio da PRIZNA SVE
Aneli Ahmić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVE CRNO NA BELO

ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI O ANELI I NJENOJ PORODICI: On više neće da ĆUTI, odlučio da PRIZNA SVE

"Renovirao sam im rodnu kuću u Dubrovniku, nisu imali toalet gde da vrše nuždu. Crno na belo sam im poslao 43.000 evra kako bi renovirali rodnu kuću od Aneli" rekao je Asmin

Objavljeno:

Aneli Ahmić u rijalitiju "Zadruga 7 Elita" rekla javno u rijalitiju kako ju je muž Asmin Durdžić ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević.

A sada je Durdžić istakao da njegova bivša nije živela u svili i kadifi sve dok se on nije pojavio u njenom životu, iako ona suprotno tvrdi u svojim javnim istupima.

- Renovirao sam im rodnu kuću u Dubrovniku, nisu imali toalet gde da vrše nuždu. Crno na belo sam im poslao 43.000 evra kako bi renovirali rodnu kuću od Aneli - priča Asmin za medije i dodaje:

Asmin Durdžić  izneo šok detalje o njoj i njenoj porodici
Asmin Durdžić izneo šok detalje o njoj i njenoj porodicifoto: printscreen/instagram/bet_men_007

- Aneli nije ništa imala, ona i njeni roditelji su prevaranti. Njena majka nam je iz kuće u Sarajevu odnela 46.000 evra, a njena sestra 13.000 evra. Ni dan danas nisu vratile te pare. Aneli mi se žalila, plakala, čak se i potukla sa majkom, u tom trenutku sam joj rekao da se ponovo vrati za Sarajevo, jer mi je bilo žao nje i naše zajedničke ćerkice - poručuje Asmin za medije.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.