KUMA ĆE BITI DISKVALIFIKOVANA? Napravila VELIKU GREŠKU u koracima, OVO MOŽE DA JE SKUPO KOŠTA? Čeka se PRODUKCIJA
Kuma je zgrešila, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DA LI JE MOGUĆE?

KUMA ĆE BITI DISKVALIFIKOVANA? Napravila VELIKU GREŠKU u koracima, OVO MOŽE DA JE SKUPO KOŠTA? Čeka se PRODUKCIJA

Kako će Veliki šef reagovati i kakvu će odluku povodom svega ovoga doneti produkcija, ostaje nam da ispratimo.

Objavljeno:

Rijaliti program "Elita" potpuno je zarazio čitavu naciju svojim intrigantnim učesnicima koji su već uveliko počeli da prave smicalice, dogovaraju se, prave taktike, razvijaju razne priče, upadaju u verbalne okršaje i "probleme", te na taj način pokušavaju da obezbede sebi što duži boravak u Beloj kući.

Ponedeljak je inače rezervisan za podelu budžeta, ali se bliži i odabir potrčaka.

Kako su pravila produkcije uvek bila jasna i nedvosmislena, te se od istih ne sme odstupati, kuma Milena Kačavenda je pokušala da se o ista ogluši, kada je sa Markom Đedovićem poželela da "dogovori" ko će biti postavljen na pomenute pozicije - pozicije potrčaka.

Milena Kačavenda je pokušala da se o ista ogluši
Milena Kačavenda je pokušala da se o ista oglušifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Dobar dan! Bila sam kod lekara, na kontroli povodom terapije, brzo smo se vratili. Čula sam da sam vođa i šta sada treba da radim, da delim budžet i izaberem potrčke. Koga da izaberem, Mentolku? - upitala je Kačavenda.

- Ma ne bih im ja davao na značaju previše. Vidiš da se vraćaju, jer što ih više budemo (khm...) biće bitniji. Imaš bre dosta njih tu... Teodoru i Nikolu, juče je bacio između kreveta i krenuo da je ljubi - dao je ideju Marko Đedović.

- Jaoj da, Nikolu i Teodoru da stavim, ma do j*ja! - oduševljeno je rekla Milena, uz konstataciju da treba nešto da obrazloži, te da joj je potrebna pomoć oko toga.

Na ovaj način je Milena prekršila strogo pravilo koje je napisano još od prve sezone ovog rijalitija. Odluka koju treba kao ovonedeljni vođa da donese mora biti isključivo njena, a o to se oglušila. Kako će Veliki šef reagovati i kakvu će odluku povodom svega ovoga doneti produkcija, ostaje nam da ispratimo.

Bonus video:

02:58

Milena Kačavenda - Spremila sam nastup čim uđem u rijaliti

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.