SUDAR TITANA: Stanijini bivši momci ZARATILI, Asmin udario na Markovića pa mu dao POSLOVNU PONUDU, ovo je HIT
Asmin Durdžić, Foto: printscreen/instagram/bet_men_007

BIĆE ZANIMLJIVO

SUDAR TITANA: Stanijini bivši momci ZARATILI, Asmin udario na Markovića pa mu dao POSLOVNU PONUDU, ovo je HIT

Asmin se oglasio na svom Instagramu i uputio jake reči Marku Markoviću

Objavljeno:

Nakon što je nekadašnji zadrugar Marko Marković odgovorio na prozivke Asminu Durdžiću, bivšem vereniku starlete Stanije Dobrojević, on mu je ponovo uzvratio.

- Vidi, vidi, Markić se oglasio. Sad bi on da se dopisuje sa mnom i da mu ja plaćam tangice! Napred duže, nazad uže, baš kao p... Mora da su te u Berlinu dobro natezali, pa ti se d... smanjilo.

-Hajde sedi na biciklo kad se napiješ još vode kao tele i mrš kući kod mame i tate. Pomozi im oko kokošaka da ti daju 50 evra za izlazak večeras. Inače, imaš danas čast. Ti si prvi i jedini p... kom sam odgovorio za svojih 34 godine života - napisao je Asmin, koristeći pritom pogrdne nazive za homoseksualce zbog čega se našao na udaru negativnih komentara.

Marko se našao na Asminovoj meti
Marko se našao na Asminovoj metifoto: Petar Aleksić

- Markić, da li želiš da radiš kod mene da mešaš beton ili da mi usisavaš automobile? Pa ćeš i ti jednog dana imati svoje auto, a ne da poziraš kao pokemon u Crnoj Gori - dodao je Durdžić.

1 / 3 Foto: printscreen/instagram/bet_men_007

- Marko Markoviću, ti da možeš da j... ne bi morao ići kod veterinara da ti daju injekcije da ti sperma bude zdrava i plodna. Kao drugo, boli te Balensijaga ili...? Nisam ti ja kriv što ti je posao bio da ideš kod bolesne žene da prosiš za 200 evra, a ti to nazivaš poslom. Kao treće, je l' te nije sramota da živiš od dečjeg doplatka svoje devojke Žane? Pa te šutnula nazad mami i tati na selo. Snimaš p... spotove. To je tvoj posao i goni se u tri p... materine - dodao je Asmin.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Puls Online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.