ŠA UŽIVO DAO OBEĆANJE BIVŠOJ ŽENI! Moli je da se vrati, a ona IGRA sa drugim ZGODNIM DASOM (FOTO)
Nenad Aleksić Ša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li je moguće?

ŠA UŽIVO DAO OBEĆANJE BIVŠOJ ŽENI! Moli je da se vrati, a ona IGRA sa drugim ZGODNIM DASOM (FOTO)

Njihova romansa i dalje podiže veliku prašinu u javnosti

Objavljeno:

Nakon što je u javnosti poput bombe odjeknula vest da se reper i bivši rijaliti učesnik, Nenad Aleksić Ša, razvodi posle samo mesec dana braka sa tiktokerkom Vanjom Ignjatović, strasti se, po svemu sudeći, između bivšeg para ne smiruju.

Kako su domaći mediji pisali, Vanja je pobegla od bivšeg učesnika "Zadruge" i napustila stan u kojem su zajedno živili, međutim, kako je Ša otkrio , on ne zna koji je zapravo razlog njihov raskida. Međutim, sada je obrnuo ploču, o čemu govore poruke, koje joj je pisao ispod lajv uključenja na Tiktoku.

Naime, mlada tiktokerka je držala "lajv" na ovoj popularnog društvenoj mreži sa još jednim korisnikom, a Aleksić se sa svog verifikovanog profila obratio svojoj još uvek zakonitoj supruzi, poručivši joj da ga odblokira, te da će biti dobar, kao i da je voli najviše.

Ša je pisao poruke ispod lajva
Ša je pisao poruke ispod lajvafoto: printscreen/Tiktok/vanjaignjatovic

- Pozdravi mi lepoticu sa druge strane. Kaži joj da me odblokira, biću dobar... Samo joj poruči da je muž voli najviše, odoh iz "lajva", a vi trenirajte - napisao je Ša tiktokeru, uz emotikon srca.

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.