IMALI SU VENČANJE IZ BAJKE: Plesali uz posebnu numeru, a onda je usledio PREOKRET, ovakvom ŠOKU se niko nije nadao
Nenad Aleksić Ša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

KATASTROFA

IMALI SU VENČANJE IZ BAJKE: Plesali uz posebnu numeru, a onda je usledio PREOKRET, ovakvom ŠOKU se niko nije nadao

Ovo venčanje je bilo fascinanto

Objavljeno:

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša potvrdio je da se, samo mesec od kako se oženio, razvodi od tiktokerke Vanje iz Kraljeva.

Podsetimo, oni su krajem jula napravili veliku svadbu na kojoj su okupili porodicu, prijatelji i kolege, ali i bivše zadrugare. Ša i Vanja su zaplesali svoj prvi ples u bajkovitom okruženju, uz pesmu "Zauvek", Željka Vasića.

Da je mislio da je ovo ljubav do kraja potvrdio je i sam reper jednom prilikom.

1 / 3 Foto: Printscreen/instagram/anita.tomicc

- Sve se sleglo polako. U opštini smo se venčali za moj rođendan, crkveno venčanje mi je prvo i poslednje, to znači da je ono pravo. Mi smo se venčali zbog nas, ko god je došao - dobrodošao je bio. Nismo ništa krili, samo smo hteli da nama bude lepo. Ja se nadam da ćemo dobiti dete, Bože zdravlja, ja bih voleo, za sada imamo njenog sina Viktora, gledam ga kao svoje dete. Zove me tata, to mi mnogo znači, oseća me, kad ti dete veruje onda znaš da si na pravom putu - rekao je Ša, pa progovorio o tetovažama koje je posvetio bivšoj decojci Tari Simov i stanu.

- To po šakama, to ću svakakao prepraviti, razmišljam samo da li ću laserski da skinem ili će ići preko nešto. Vanja je u srcu, još uvek nije dobila tetovažu. Sigurno ćemo nekad uraditi nešto zajedničko. Jedva čekamo da idemo na medeni mesec, kad se sve slegne, kad prođu proslave i kad ispoštujemo sve idemo laganica.

01:00

Magičan ples Nenada Aleksića Ša i Vanje

-Još uvek ne znamo gde ćemo. Što se tiče stana, mi na dnevnom nivou pričamo pet puta da nam treba veći stan. U jednom trenutku smo oglasili stan da se prodaje, jurili smo nešto drugo, ali smo sve to stopirali. Ali prvo da se odmorimo, kad se sve slegne, prodaćemo stan, kupićemo veći, nada se da će jednog dana doći još jedan bebac. Stan me ne vezuje za prošlost, taj stan u kom stam ostao u njemu sam živeo kao klinac, podseća me na detinjstvo, život ide dalje - istakao je, a više detalja pronaći ćete u videu koji je u okviru teksta.

Brak sa Vanjom nije dugo potrajao
Brak sa Vanjom nije dugo potrajaofoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Aleksić je tokom ušešća u ''Zadruzi'' imao turbuletnu vezu sa Tarom Simov, zbog koje je ostavio svoju dugogodišnju izabranicu Ivanu, s kojom je bilo nekoliko godina u bračnoj zajednici. Nakon što je njihova veza doživela krah, Simova je ubrzo našla partnera s kojim je započela zajednički život, a potom i dobila dete.

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.