KO JE ŽENA KOJA SE PREDSTAVLJA KAO SRPSKA MELISA KALDERON? La Činu zovu i "KRALJICA SMRTI", kakva je ovde SLIČNOST?
Teodora, Foto: M.M./ATAImages

DA LI JE MOGUĆE?

KO JE ŽENA KOJA SE PREDSTAVLJA KAO SRPSKA MELISA KALDERON? La Činu zovu i "KRALJICA SMRTI", kakva je ovde SLIČNOST?

Teodora sada ne prestaje da šokira javnost, a na Instagramu je objavila nešto što nikako nije smela

Objavljeno: 14:39h

Teodora Radojičić je u decembru 2020. godine u Austriji, kako se pisalo, osuđena na četiri godine zatvora zbog trgovine drogom. Nedavno je izašla iz zatvora, a sada je viđena i na sistematskom pregledu Pink televizije budući da ulazi u Zadrugu 7 Elita.

Kako je i sama govorila nakon izlaska iz zatvora, 2020. godine se preselila u Beč zbog momka koji je u to vreme bio u zatvoru, a u šverc heroina navodno se upustila "iz ljubavi prema dečku".

Teodora sada ne prestaje da šokira javnost, pa je posle zatezanja lica, brojnih intervjua, čak i svađe sa Matorom i Anitom, još jednom frapirala sve.

Profil kontroverzne Teodore
Profil kontroverzne Teodorefoto: printskrin/instagram/blazak_teodora

Ono što je zanimljivo je da je na njenom Instagram profilu u opisu jedno strano ime za koje ste sigurno čuli, a ako niste mi ćemo vam sve bliže predstaviti.

Naime, Teodora je napisala da je srpska Melisa Kalderon, koju svetski mediji zovu "Kraljica smrti".

Pod pravim imenom Melisa Margarita Kalderon Ojeda znali su je retki, a njen nadimak La Čina mnogi će zauvek pamtiti i to sa jezom u kostima. Ona je bila diler droge i ubica, a ovo je njena biografija.

Melisa Kalderon
Melisa Kalderonfoto: Printscreen/Twitter/@LukasBouwman

La Čina, ili prevedeno - Azijatkinja - bilo je ime koje je odabrala inspirisana istorijom meksičkog biznisa sa narkoticima.

Imala je čak 180 ubistava, a u svet narkotika i kartela tada 20-godišnju Melisu uveo je 2005. partner. Policajci su je uhapsili u oktobru 2015. godine, a broj ubistava u La Pasu nakon njenog hapšenja smanjio se za 300 odsto. Zvali su je i "Kraljica smrti".

Da li je zbog toga što je i Melisa ušla u svet kriminala zbog dečka Teodora ovaj opis postavila, ostaje nam da vidimo...

Bonus video:

00:34

U nastavku pogledajte šta su Teodora, Mahrina i Cobi imali da kažu povodom predstojeće manifestacije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.