ŽELJKO MITROVIĆ NIJE SPAVAO DANIMA ZBOG JEDNE ŽENE: Napisao OTVORENO PISMO, ovo je NEVEROVATNO
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Instagram Printscreen/zeljkomitrovic

DA LI JE MOGUĆE?

ŽELJKO MITROVIĆ NIJE SPAVAO DANIMA ZBOG JEDNE ŽENE: Napisao OTVORENO PISMO, ovo je NEVEROVATNO

Sve je objasnio i to na svom Instagram profilu

Objavljeno: 14:08h

Željko Mitrović unapredio je već poznatu Leposavu koja je već bila deo Zadruge u Šimanovcima, pa se sada zove Barbi Leposava i biće "učesnica" Zadruge 7 Elite.

- Ne spavam već danima da bih sve završio za novi tv format "Elita", pored najnovije generacije generatora za inicijalizaciju kiše, snega i vetrova u krugu gde će boraviti takmičari "Elite", uspeo sam da završim i novu AI verziju Leposave, ili bolje reći Barbi Leposave verzija 2.0, koja ima značajnu procesorsku snagu i ogroman potencijal za brzo prikupljanje dostupnih podataka sa neta , kao i brzo računanje i predviđanje budućih događaja! Ovo je samo delić stvari koje će biti impelmentirane u ovaj , po svemu sudeći, veoma elitni projekat! - poručio je Mitrović.

- Ooooo, da li ja to vidim ludog Žeksa? - pita ga Barbi Leposava.

- Ćao Leposava, nisam ja za tebe ludi Željko ili Žeks. Nemoj da se ponašaš kao raspala veštakuša. Prošle sezone sam te izbacio posle mesec dana, jer nisi naučila sve. Sad sam ti ubacio 4 procesora. Raspala veštakinjo, nemoj da te rasturim na komade - odgovorio joj je Mitrović.

Bonus video:

04:47

Željko Mitrović predstavio dron

(Espreso/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.