MILJANA TOTALNO SLOMLJENA: Zajecala na sav glas, ronila SUZE u EMISIJI pa OTKRILA ovo
Miljana Kulić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

sudbina

MILJANA TOTALNO SLOMLJENA: Zajecala na sav glas, ronila SUZE u EMISIJI pa OTKRILA ovo

Miljana je bila iskrenija nego ikad

Objavljeno:

Miljana Kulić gostovala je sinoć u emisiji "Narod pita", gde je u suzama govorila o odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a onda je pomenula i sina Željka koji pati za njim.

- Bebica je lagao da se ne čuje sa majkom, ja sam to proverila kad sam joj sa drugog broja poslala poruku u njegovo ime i ona mi je odgovorila. On mi je pričao da ne voli ni svoju ženu ni decu, dečije igračke koje - smo kupovali je bacao u kantu, a govorio je da je odneo. Lagao je . Ja sam ga jednostavno zavolela kao čoveka i pričala sam mu da ne mogud a šprevaziđem toksičan odnos sa Zolom koji sam imala. Trudila sam se da ga zavolim kao muškarca. On je sa mnom sedeo i tipkao aparate, a mogao je da pozove Mariju. Sama sam prevazišla sve - rekla je Miljana.

Kako je zatim otkrila, do poslednjeg dana je bio idealan prema njoj te da još uvek zbog prevare ne može da dođe sebi.

Demantovala je sve što je Bebica govorio
Demantovala je sve što je Bebica govoriofoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- On je do poslednjeg dana bio idealan, a onda je digao sve četiri u vis i napisao živela sloboda. Objavio je broj moje mame i željan je medijske pažnje. Šta reći o čoveku koji je na profilu od 6 hiljada pratilaca napisao da je javna ličnost. Razočarala sam se, nikad mi nije rekao i ne plačem jer patim za njim, ja sam razočarana u ljude. Željko me i dan danas pita gde je Nenad, takva mi je sudbina. Do poslednjeg dana me je držao kao kap vode na dlanu. nije čika Toma džabe digao ruke od njega - rekla je Miljana.

Marija nema dlake na jeziku kada je u pitanju Beica
Marija nema dlake na jeziku kada je u pitanju Beicafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Je l' ti teško kad ga Željko traži? - pitala je voditeljka.

- Ne traži samo pita gde je kao i za Ivana kad nije zvao deset dana, sad više i ne pita. On laže da se vratio kod oca u firmu, nije se vratio. Nemam razloga da lažem - rekla je Miljana.

Bonus video:

00:18

ŠTA TO RADIŠ, MAMA? Miljana krišom snimala MAJKU kako zanosno PLEŠE u izazovnom izdanju, evo kako je MARIJA KULIĆ reagovala! VIDEO

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.