NEKADA BOSANSKA PARIS HILTON, A SADA BIVŠA VODITELJKA: Ovu ŽENU znaju svi, INTIMNU REGIJU prekrila CIRKONIMA
Dalila Moreno, Foto: Twitter printscreen/vaskekopirinac

KAKVA FOTKA!

NEKADA BOSANSKA PARIS HILTON, A SADA BIVŠA VODITELJKA: Ovu ŽENU znaju svi, INTIMNU REGIJU prekrila CIRKONIMA

Sada je isplivala jedna slika iz prošlosti sa njene maturske večeri koja zapravo dokazuje zbog čega je samu sebe svojevremeno zvala "Bosanska Paris Hilton"

Objavljeno: 09:26h

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević već danima je u žiži interesovanja otkako se spekuliše se i da ulazi u "Zadrugu 7 - Elitu".

Naime, Dalili je nekada umetničko ime bilo Dalila Moreno, a publika ju je bolje upoznala pre nekoliko godina u rijalitiju "Maldivi", a potom "Parovi", gde je takođe privlačila veliku pažnju i bila poznata po mnogobrojnim i turbulentnim vezama, sve dok se nije skrasila pored Dejana.

Dalila je kroz godine doživela i veliku transformaciju, međutim ona je nekada, još pre pojavljivanja u rijaliti programima izgledala potpuno drugačije od one kakvu je danas poznajemo i kakvu smo je poznavali.

Dalili je nekada umetničko ime bilo Dalila Moreno
Dalili je nekada umetničko ime bilo Dalila Morenofoto: Damir Dervišagić

Sada je isplivala jedna slika iz prošlosti sa Daliline maturske večeri koja zapravo dokazuje zbog čega je samu sebe svojevremeno zvala "Bosanska Paris Hilton", verovatno smatrajući da izgledom podseća na svetski poznatu bogatašicu.

Ona je tada imala izblajhanu plavu kosu, i potencirala je veoma provokativan stajling - crna čipkasta providna haljina, koja, kao što se može primetiti pokriva samo grudi i intimnu regiju.

- Sećam se toga dana kao da je juče bilo. Parkiramo se sa autom, ja izlazim a svi bez teksta u fazonu "ko je ova"? A u meni onaj najljepši ženski osećaj, onaj osećaj kada si sama sebi lepa i najlepša. U sebi ponavljam "Bože samo da se ne okliznem, da ne padnem pred dušmanima, samo da uđemo u salu što pre" Prilaze profesori s pitanjem "Dalila gde si ti takva krenula" a dečaci me brane "Profesore pa zar nemamo najlepšu vršnjakinju"...imate reče profesor, ali da dođe u ovakvoj haljini pa i nije baš dobro za srce nas starijih koji trebamo još generacija da ispratimo - stajalo je u Dalilinoj objavi.

Bonus video:

00:13

Dalila Dragojević objavila snimak iz kreveta

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.