NAKON OVOG PRIZORA ĆE SVI BITI LJUBOMORNI NA MATORU: Anita se SKINULA, je li realno da je OVAKO DOBRA?
Anita Stanojlović, Foto: Instagram/anita.tomicc

BOMBA

NAKON OVOG PRIZORA ĆE SVI BITI LJUBOMORNI NA MATORU: Anita se SKINULA, je li realno da je OVAKO DOBRA?

Anita je danas počastila pratioce provokativnim fotografijama sa plaže, gde je pozirala u kupaćem.

Objavljeno:

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović i dalje uživaju na medenom mesecu, ali ih to ne sprečava da budu aktivne na društvenim mrežama, gde se svakodnevno oglašavaju novim fotografijama sa luskuznih destinacija.

Anita je danas počastila pratioce provokativnim fotografijama sa plaže, gde je pozirala u kupaćem, otpozadi, a kako bi zaustavila sve udvarače, nosila je šešir sa natpisom "Matorina žena".

Matora je izuzetno ljubomorna, pa je Anita morala da se ogradi i time spreči eventualno udvaranje na Instagramu, gde je i objavila fotografije. Stanojlovićeva je ležala na pesku u minijaturnom kupaćem kostimu, a ogroman šešir sa ovom porukom posebno je privukao pažnju.

Međutim, isti šešir ima i Matora, sa natpisom "Anitina žena", a obe su se javno pohvalile ovim poklonom i svima stavile do znanja da su zauzete.

Podsetimo, kako su nedavno preneli domaći mediji, njih dve planiraju da zajedno uđu u rijaliti program "Zadruga 7 Elita".

- Jovana ne može da živi bez rijalitija! Osim što se vezala za prostor u Šimanovcima, to joj je i osnovni izvor prihoda. Pošto se s Anitom dogovorila da nađu donora i da ode na vantelesnu krajem avgusta, u nov rijaliti, "Elitu", trebalo bi da uđe trudna! Matora planira da celu trudnoću iznese pred kamerama - priča dobro obavešten izvor i dodaje da Tomićeva već pregovara s produkcijom.

- Pošto veruje da će biti u drugom stanju, tražila je da ima poseban apartman, slično kao što je imala Miljana dok je bila trudna. Tu bi boravila s Anitom, imala bi pravo na tri obroka i užinu, redovne kontrole kod lekara, ali i da povremeno viđa porodicu. Čelnici Pinka smatraju da bi bio pun pogodak da ona i Anita, kao gej bračni par koji će dobiti dete, uđu u rijaliti!

Mada je Matora oduševljena što će biti trudna pred kamerama, mlada Kruševljanka nije lako prihvatila tu ideju.

- Anita nije želela da opet uđu u rijaliti, plaši se da li će njihov brak opstati tamo. Takođe, brine je kako će Jovana, ukoliko zaista bude trudna, prolaziti kroz stresne situacije. Jovana silno želi u rijaliti, pa su se oko toga i svađale. Anita je na kraju popustila i pristala, ali joj je zapretila da će odmah napustiti rijaliti ako Matora samo pogleda drugu ženu. Mnogo je ljubomorna! - otkriva izvor za "Informer".

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.