KUMA KAČAVENDA SE SPREMA ZA RIJALITI: Teško toj ELITI koja se NJOJ zameri, NEK SE SPREMI BIVŠA DRUGARICA
Milena Kačavenda, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NOVE INFORMACIJE!

KUMA KAČAVENDA SE SPREMA ZA RIJALITI: Teško toj ELITI koja se NJOJ zameri, NEK SE SPREMI BIVŠA DRUGARICA

Kačavenda je nedavno objavila da ulazi novi rijaliti

Objavljeno:

Milena Kačavenda, bivša drugarica drugoplasirane takmičarke "Zadruge 6" Ane Ćurčić, prva je zvanična učesnica sedme sezone ovog rijalitija, koji će nositi naziv "Elita".

Milena, koja je već izazivala veliku pažnju, postala je još traženija otkad je Pink objavio zvaničnu informaciju da ona ulazi u novi projekat.

Milena u "Zadruzi 7" neće raskrinkati samo svoju bivšu drugaricu i njenog bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića, već i mnoge druge. Kačavanda je poznata kao neko ko barata veoma pouzdanim i pravim informacijama i mnogi koji su joj se zamerili će biti na tapetu.

Milena Kačavenda
Milena Kačavendafoto: Printscreen/Youtube/Novo jutro

Ona u "Elitu" ulazi noseći u glavi takozvanu "crnu listu". Nije isključeno da je Kačavenda potkovana informacijama i o drugim učesnicima "Elite", a kada se bude saznalo za spisak imena takmičara koji ulaze, zavladaće muk.

Televizija Pink uveliko završava pregovore sa mnogima, a pored Milene, potvrdili su da u sedmoj sezoni učestvuje i voditelj Marko Đedović.

Marko Đedović je takođe novi učesnik Zadruge Elite
Marko Đedović je takođe novi učesnik Zadruge Elitefoto: Espreso

Ogromno interesovanje vlada za ovaj projekat zbog neverovatnog nagradnog fonda. Ono što je sigurno to je da će Milena biti jedan od zanimljivijih igrača ovog rijalitija. Prvenstveno jer će u javnost izneti sve podatke i sve činjenice potkrepljene dokazima, a na taj način i raskrinkati učesnike prethodnih sezona, ali i nove, ako joj se neko od "Elite" zameri.

Bonus video:

09:09

Aca Bulić, gospođa Mila i Milena Kačavenda

(Espreso/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.