OGLASILA SE MARIJA KULIĆ! Ovo je PRAVA ISTINA o RASKIDU Miljane i Bebice
Marija Kulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svi detalji

OGLASILA SE MARIJA KULIĆ! Ovo je PRAVA ISTINA o RASKIDU Miljane i Bebice

Marija Kulić otkrila je da li su Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić raskinuli.

Objavljeno: 16:54h

U medijima je odjeknulo da su navodno Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić raskinuli u noći kada je ona bila gost u emisiji "Narod pita" sa Lazarom Čolićem Zolom.

Podsetimo, Lepi Mića je gostujući u emisiji otkrio detaljnije šta se dogodilo:

- Danas sam seo sa Ivanom, popio sam piće i tu je bio moj prijatelj Nebojša. Iako je nisam ni video, ja sam protiv tih stvari, mene to ne interesuje. Ako je to uradio da bi pokazao neko prijateljstvo i drugarstvo to je loš način, meni a ni njemu to nije potrebno, danas me je zamolio nešto da mu pomognem i pomogao sam mu Lična dokumenta, čovek hoće da putuje. Rekao mi je da je Bebica zapalio iz Niša, da je u Beogradu kući i čuo sam da je Bebica zvao Ivana, Bebica mi je rekao da je bio u Novom Sadu da završi nešto i da je kući. To je informacija današnja. Ivan mi se žalio, rekao je da je posle rođendana bilo loše, a pre toga super - rekao je Mića.

Marija o navodnom raskidu Miljane i Bebice
Marija o navodnom raskidu Miljane i Bebicefoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ATAIMAGES

Sada se oglasila Marija Kulić te je za "Alo" demantovala navode da je došlo do prekida, uz reči da se planira zajedničko putovanje u Grčku na koje će ići i Nenad, porodično:

- To su gluposti. Bebica je otišao u Beograd na nekoliko dana jer ima obaveze koje mora da završi. Za koji dan će se vratiti u Niš, jer uskoro porodično putujemo na odmor u Grčku - poručila je ona.

Bonus video:

03:22

INTERVJU JELENE ROZGE ZA ESPRESO: Pevačica otkrila kakve PORUKE RAZMENJUJE sa Karleušom

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.