MAJA MARINKOVIĆ ŽESTOKO PONIŽENA U EMISIJI! Ovo joj NIKO NIKAD nije uradio, SKANDALOZNO
Maja Marinković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

PONIŽENJE!

MAJA MARINKOVIĆ ŽESTOKO PONIŽENA U EMISIJI! Ovo joj NIKO NIKAD nije uradio, SKANDALOZNO

O izjavi prijatelja Maje Marinković bruje svi

Objavljeno:

Maja Marinković se, nakon raskida, sprijateljila sa Božom Džonsom, koji je takođe boravio u Zadruzi 6, a tada joj se povremeno i udvarao.

On je sinoć gostovao u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je, između ostalog, komentarisao nju, ali i Bilala Brajlovića.

Međutim, jedan njegov komentar izazvao je totalni haos u studiju. On je želeo da ponizi Bilala, pa je sve one koje su bile u vezi sa njim nazvao devojkama lakog morala, a mnogi su shvatili da je aludirao i na Maju:

Maja Marinković
Maja Marinkovićfoto: instagram/majamarinkovic

- Sad se ove ku*avele vežu za neke bitne aktere. Sad je jedan mali Bilal bitniji od Bože Džonsa, zato što ja neću fejk - rekao je bivši zadrugar, pa izazvao totalnu pometnju.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ipak, on je posle nastavio da hvali Maju, ni ne pomišljajući da će ga ova izjava skupo koštati, s obzirom da su mnogi već govorili da je Maja sa Bilalom samo zbog dobrih komentara i reakcija publike, pa nije isključeno da se Boža izlanuo i nesvesno priznao šta zaista misli o Maji.

Bonus video:

02:40

NUĆI MI JE SUPER LIK, PRIMETILI SMO SE NA NASTUPU I SAMO GLEDALI! Maja Marinković bacila oko na repera: Trenutno sam slobodna

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.