ESPRESO SAZNAJE! Tiktoker i medicinski radnik PRETUČEN: Otkrio ŠTA SE SVE DESILO, tvrdi da je zbog OVOGA NAPADNUT
Uroš, Foto: Društvene mreže, Aleksandra Čolić

STRAŠNO

ESPRESO SAZNAJE! Tiktoker i medicinski radnik PRETUČEN: Otkrio ŠTA SE SVE DESILO, tvrdi da je zbog OVOGA NAPADNUT

Tiktoker Uroš Stanić preživeo jer nasilje od strane navijača zbog svog kako kaže opredeljenja.

Objavljeno: 13:56h

Tiktoker Uroš Stanić javio se redakciji Espreso portala i otkrio da je bio pretučen na ulici od strane navijača zbog, kako sam navodi, svoje seksualne orijentacije.

Naime, Uroš nam je otkrio šta se tačno dešavalo tu noć kada je pretučen.

- Pre svega želim da kažem da ja nisam tiktoker, ja sam medicinski radnik i tehničar. Radim u Tiršovoj već dve godine, imam svoje zanimanje, a nedavno sam i potpisalo ugovor za jedan od najvećih projekata u Srbiji - rekao je Uroš i dodao:

Uroš Stanić radi kao medicinski tehničar
Uroš Stanić radi kao medicinski tehničarfoto: Printscreen: Instagram/urosstanicus

- Prekjuče mi se desio da sam na jako zverski i nehuman način ponižen, pretučen izvređan i omalovažavan. Ja sam izašao napolje i upalio lajv na TikToku sa drugaricom. Dok sam sam išao ka klupi grupa momaka me je vređala i ponižavala, ja sam sve to kulirao jer sam navikao kroz život prolazim kroz takve stvari. Nažalost, oni se nisu zaustavili već su počeli da me vređaju sve više i više. Bilo ih je oko pet, dvoje je odmah krenulo ka meni i kao što se vidi na snimku.

Stanić kaže da su ga vređali, a onda ga upitali kog je seksualnog opredeljenja.

Uroš Stanić o nasilju koje je pretrpeo
Uroš Stanić o nasilju koje je pretrpeofoto: Printscreen: Instagram/urosstanicus

- Oni su prvo počeli da me vređaju i zanimalo ih je kog sam ja opredeljenja. Ja nisam hteo da im odgovorim na to, da ih moj odgovor ne bi ispovocirao. Kako nisu dobijali odgovore na pitanja krenuli su da upotrebljavaju silu. Prvo su me udarili po ruci, a onda mi bacili mi telefon nekoliko metara dalje - rekao nam je vidno uplašen Uroš i dodao:

- Kada su mi bacili telefon krenuli su da me udaraju, pljuju, šutiraju i vređaju. Ja sa bio sam i nisam mogao da se odbranim, ja nisam neko ko je nasilan i neko ko propagira nasilje, ja volim sve da rešavam dijalogom i smatram da sam jako pametna osoba i da mogu svima da se suprostavim rečima, ali nažalost fizički ne.

Uroš kaže da je nekako uspeo da dohvati telefon koju su bacili i da pozove policiju, što je nasildnike još više iznervirao, te su ponovo nasrnuli na njega.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

- Kada sam uspeo da se domognem telefona oni su krenuli i dalje da me vređaju i pretili mi kako će me zaklati i ubiti. Ja sam se malo udaljio od njih i pozvao policiju, kada su čuli sa kim sa razgovarao oni su krenuli da trče ka meni i ponovo su počeli da me šutiraju u predelu stomaka, kada sam pao na pod ponovo su počeli da mi prete i da me pljuju - rekao je Stanić za naš portal kroz suze i dodao da je policija stigla tek kada su nasilnici pobegli:

- Nažalost policija se pojavila tek kada su oni pobegli. Ja se uzdam u obližnje kamere koje postoje bližu mesta gde su me napali. Nadam se da će ih policija naći. Ja sam u jako velikom šoku, i dalje nisam svestan šta mi se desilo, jako sam uplašen i plašim se da mi se ovo ne dogodi ponovo, jer je sve ovo za mene jako traumatično.

Uroš ističe da je uplašen i da se plaši da se napad ponovo ne ponovi
Uroš ističe da je uplašen i da se plaši da se napad ponovo ne ponovifoto: Printscreen: Instagram/urosstanicus

Za sam kraj Uroš kaže da ga boli to što ne zna ko su osobe koje su fizički nasrnule na njega, kao i da želi da sve ide javno kako bi osobe koje prolaze kroz isto imale snage da se suprostave naslinicima.

- Boli me što ne znam ko su te osobe i šta su htele od mene, voleo bih da se osobe koje su me tukle i ponižavale pronađu jer ko zna koliko još nasilja ima, a mnogi se plaše da to kažu na glas - završio je Uroš za Espreso.

Bonus video:

03:22

INTERVJU JELENE ROZGE ZA ESPRESO: Pevačica otkrila kakve PORUKE RAZMENJUJE sa Karleušom

(Espreso/I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.