TO JE TO! Ana Ćurčić i Aca Bulić napravili korak koji će ŠOKIRATI JAVNOST: Ovome se niste nadali
Foto: Printscreen /instagram / anacurcic

POTVRĐENO

TO JE TO! Ana Ćurčić i Aca Bulić napravili korak koji će ŠOKIRATI JAVNOST: Ovome se niste nadali

Ova priča se potpuno uklopa u ono što Ana deli na instagramu.

Objavljeno:

Posle godina vanbračnog i problematičnog života sa Zvezdanom Slavnićem, Ana Ćurčić je konačno sreću pronašla pored Ace Bulića , kpoga je i ranije obeležila kao svoju najveću ljubav u životu. Kako pišu mediji, Ana i Aca su rešili da započnu zajednički život. iz ovog razloga njihova podrška i prijatelji su počeli, navodno, da im šalju darove za useljenje.

Izvor blizak Ani i Buliću saopštio je da su njih dvoje rešili da započnu zajednički život, budući da se svakako ne odvajaju, te da se dogovaraju o svemu zajedno i da imaju jedan skladan odnos:

- Oni su doneli odluku da žive zajedno, jer se ne odvajaju, provode vreme zajedno, kvalitetno, idu, uživaju, viđaju se sa prijateljima, ne osvrću se na ove probleme. Pričali su i doneli su odluku da krenu zajednički život, što se nekako i očekivalo, budući da se toliko godina poznaju, a sada kada su ozvaničili vezu i pričali su o braku, nekako je logično da krenu da žive zajedno, što bi naše babe rekle, da bi videli da li to valja ili ne - započinje izvor.

Izvor blizak Ani i Buliću saopštio je da su njih dvoje rešili da započnu zajednički život
Izvor blizak Ani i Buliću saopštio je da su njih dvoje rešili da započnu zajednički životfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ova priča se potpuno uklopa u ono što Ana deli na instagramu. Reč je o različitim poklonima koji pristižu od podrške.

- Hvala mojoj drugarici na divnom poklonu - dopisla je Ćurčičeva. Reč o servisu za kafu, koje će siguno lepo stajati i njihovom domu.

Bonus video:

00:35

DRŽAVA MI ODUZELA IMOVINU OD 80 MILIONA, A DOKAZALI SU DA JE LEGALNO STEČENA! Aca Bulić otkrio: Ovaj političar je to uradio!

(Espreso/ Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.