RUŠI SE IMANJE U ŠIMANOVCIMA? Obrt kakvom se NIKO NIJE NADAO, evo kakve sve promene planira VELIKI ŠEF
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Instagram Printscreen/zeljkomitrovic

šta kažete?

RUŠI SE IMANJE U ŠIMANOVCIMA? Obrt kakvom se NIKO NIJE NADAO, evo kakve sve promene planira VELIKI ŠEF

Veliki šef je za potrebe najgledanijeg formata na domaćim televizijama, odabrao specijalne učesnike, ali i potpuno izmenio enterijer i eksterijer imanja u Šimanovcima.

Objavljeno: 08:37h

Voditelj Darko Tanasijević otkrio je prve detalje o rijaliti priogramu "Elita", koji će kroz koji mesec početi sa emitovanjem na TV Pink.

Rijaliti program "Zadruga" ulazi u svoju sedmu sezonu, koja će nositi naziv "Elita", a u medijima se svakodnevno spekuliše ko će biti učesnici, koje ćemo pomno pratiti više od deset meseci.

Međutim, kako se sada saznaje, Veliki šef je za potrebe najgledanijeg formata na domaćim televizijama, odabrao specijalne učesnike, ali i potpuno izmenio enterijer i eksterijer imanja u Šimanovcima.

Voditelj Darko Tanasijević otkrio je prve detalje o rijaliti priogramu 'Elita'
Voditelj Darko Tanasijević otkrio je prve detalje o rijaliti priogramu "Elita"foto: Antonio Ahel/ATAImages

S tim u vezi, kako otkriva voditelj Pink televizije, Darko Tanasijević, velike promene se dešavaju na poznatom imanju, te će do septembra doći do potpune rekonstrukcije.

- Očekuje vas ozbiljan šou u "Zadruzi 7", zato što će sve biti novo i sve će biti drugačije. Kada kažem novo i drugačije mislim i na vizuelni momenat i na sadržaj i na emisije... Kuća uopšte neće izgledati onako kako je izgledala, ni spoljašnjost ni unutrašnjost. Soba i sve ostale prostorije u Šimanovcima će biti drugačije. Sada je tamo krš i lom i sve se radi i licka, da bude spremno za početak "Elite". Učesnici će biti potpuno novi, zato što stvarno želimo nova lica, nove priče, novu energiju i toga će stvarno biti - priča Darko, pa nastavlja:

Velike promene se dešavaju na poznatom imanju
Velike promene se dešavaju na poznatom imanjufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Trudimo se da mnogo toga promenimo, da dignemo na viši nivo i da potpuno osvežimo programsku šemu i taj sadržaj koji plasiramo gledaocima. Siguran sam da će biti oduševljeni elitom. Stvarno će to biti nešto posebno i produkcijski najteže, najzahtevnije i najskuplje do sada što je Pink ikada radio - istakao je Tanasijević.

Kada su u pitanju zadrugari, sve zanima da će novi učesnici živeti u "Beloj kući" ili, pak, u nekoj potpuno novoj prostoriji:

- Iskreno, ne znam, ali i da znam ne bih smeo da kažem. Ljudi se čude i misle da foliramo kada Dušica, Ivana, ja, a sada i Maša, kažemo da nemamo pojma ko ulazi, ali to je stvarno tako. Ako vam kažem da se to krije od nas, da ne bismo nekome istračarili, onda vam je jasno koliko se stvarno traži da sve to bude u strogoj tajnosti, da bi iznenađenje za gledaoce kada to počne bilo veće. Na dan ulaska u rijaliti, mi sat vremena pre toga, dobijemo spisak sa imenima ili ako sretnemo tamo nekog po hodnicima ili šminkernici - rekao je Darko, a zatim otkrio koja će njegova uloga biti u narednoj sezoni i da li će imati stalnu emisiju koju će voditi ili će se prilagođavati programskoj šemi:

Sve zanima da će novi učesnici živeti u 'Beloj kući'
Sve zanima da će novi učesnici živeti u "Beloj kući" foto: Nemanja Nikolić

- Ni to ne znam. Mi smo specifični po tome što se sve te neke stvari rešavaju u hodu. To nisu neke planirane stvari od pre nekoliko meseci. Mi smo takav tim koji je brzopotezan i koji na komandu reaguje. To sve deluje kao da je pripremano i uvežbavano nekoliko meseci unazad i zbog toga smo posebni i specifični. Imaću svoje termine u "Zadruzi" i svoje emisije, ali šta tačno i kojim danima, o tome tek treba da se priča. Pretpostavljam da oni već imaju neki plan i program, ali oni su sad trenuto zauzeti kastinzima, mi još uvek vodimo "Narod pita" i nismo stigli da sednemo i da nam to bude predočeno, ali vrlo brzo ćemo to znati, pa ćete me gledati - kazao je Darko u emisiji "Oči u oči sa Ivanom".

Bonus video:

00:16

Darko Miličić uživa na plaži

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.