MAJA MARINKOVIĆ ODE POD NOŽ: Još jedna KOREKCIJA od 4.000 EVRA, TAKI je IZBEZUMLJEN
Maja Marinković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

KAD ĆE PRESTATI?

MAJA MARINKOVIĆ ODE POD NOŽ: Još jedna KOREKCIJA od 4.000 EVRA, TAKI je IZBEZUMLJEN

Maja Marinković je donela odluku o još jednoj promeni na talu

Objavljeno:

Učesnica rijaliti programa "Zadruga" Maja Marinković planira da stavi implantate u zadnjicu.

Starleta je nakon raskida sa Bilalom Brajlovićem otputovala na Crnogorsko primorje, gde će odmarati sedam dana, a po povratku će imati novu operaciju jer planira da s novom pozadinom uđe u "Zadrugu elita"!

- Maja već duže vreme planira da stavi implantate u zadnjicu. To je htela i prošle godine, ali nije stigla zbog rijalitija, pa je rešila da se operiše ovog leta. Ona, inače, ne voli da trenira i da tako održava idealnu liniju, već joj je lakše da ode pod nož - kaže izvor i dodaje:

Maja Marinković u provokativnom izdanju
Maja Marinković u provokativnom izdanjufoto: instagram/majamarinkovic

- Rekla mi je da će u gluteus da ugradi "okrugle silikonske implantate visokog profila". Na taj način će njen uzak struk još doći do izražaja, kao i grudi, u kojima inače ima 750 kubika silikona. Ništa drugo ne želi na svom telu da menja i rekla mi je da će se nakon ove operacije zaustaviti, ali sa njom se to nikad ne zna...

Sagovornik otkriva da je Maja pre operacije pozvala drugaricuTamaru Đurić, koja je zbog silikona u zadnjici pre nekoliko godina jedva preživela!

- Tamara je imala komplikacije i jedva je preživela tu operaciju. Ona zna ko su najbolji stručnjaci u Srbiji za te stvari, a kod koga ne treba da se ide. Zato je Maja rešila da se operiše kod doktora kojeg joj je preporučila Tamara - završava izvor.

Maja je je potvrdila da ide na još jednu estetsku operaciju
Maja je je potvrdila da ide na još jednu estetsku operacijufoto: M.P./ATAImages

- Tačno je da stavljam silikone u g*zu! Na odmoru sam sa drugaricom, pa kada se vratim, to ću da uradim. Na meni je sve savršeno odrađeno i ne krijem šta sam sve operisala. Čim povećam i podignem g*zu, više ništa neću operisati - rekla je Marinkovićeva.

Njen otac Radomir Taki Marinković kaže da će podržati svoju naslednicu.

- Protivim se toj operaciji, ali neka radi šta hoće! Uvek sam je u svemu podržavao. Ako želi, može i mozak da operiše. Za mene je ona najlepša žena na svetu i ponosan sam na svoje dete. Smatram da joj ne treba ta operacija, ali ona će uvek po svom uraditi - kaže Taki.

Taki podržava Maju
Taki podržava Majufoto: prentscreen/youtube/RTV Pink Official

Ova operacija košta do 4.000 evra. Ukoliko se se povećava implatima je skuplja, dok ukoliko se radi masnim tkivom je jeftinije i iznosi oko 2.000 evra.

Bonus video:

00:13

Maja Marinković se snima gola

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.