EVO KOLIKO GODINA IMA MILJENICA DEDA: Nakon ovog PODATKA bićete FRAPIRANI, da li je moguće?
Milijana i Milojko, Foto: Damir Dervišagić

zanimljivo

EVO KOLIKO GODINA IMA MILJENICA DEDA: Nakon ovog PODATKA bićete FRAPIRANI, da li je moguće?

Milijana je veliku pažnju privukla svojim izborom ljubavnih partnera

Objavljeno: 21:28h

Milijana Bogdanović postala je poznata po vezi sa 53 godine starijim partnerom Milojkom Božićem. Priča o ovom neobičnom paru zainteresovala je javnost u Srbiji.

S obzirom na ogromnu medijsku pažnju, Milijana i njen partner Milojko dobili su ponude za ulazak u rijaliti. Par je prihvatio ponudu „Hepi“ televizije, pa su u martu 2019. godine postali učesnici „Parova“.

Milijana je jednom prilikom kazala da joj medijska pažnja prija, ali da to nije razlog njene veze sa starijim čovekom. Iako su mnogi osuđivali ovu ljubav sa čak 53 godine razlike, Milijana je u rijalitiju tvrdila da se nikada nije postidela svoje veze.

Milijana je postala poznata po vezi sa 53 godine starijim partnerom Milojkom Božićem
Milijana je postala poznata po vezi sa 53 godine starijim partnerom Milojkom Božićemfoto: prentscreen/youtube/Enes Dizdarević

U emisiji „Parograf“ na „Hepi“ televiziji Milijana je ispričala da je vodila ljubav sa Milojkom. Njihov prvi odnos je bio, kako je Milijana rekla, tokom jedne sasvim obične večeri.

Ležali su u krevetu, gledali televiziju i sedeli su kod njega kući. Milojko ju je seksualno privlačio. Posle Milojkove operacije srca, se*s po preporuci lekara imali su jednom sedmično. Milijana je rekla da nikada nijednog muškarca nije volela više od Milojka.

Milijana je jednom prilikom istakla da joj prija popularnost
Milijana je jednom prilikom istakla da joj prija popularnostfoto: Printskrin: Instagram/milijanabogdanovic

Milijana je rođena 24. decembra 1997. godine u Užicu. Odrasla je sa bakom Danicom u selu Pilatovići kod Požege. Njeni roditelji i mlađa sestra Olivera živeli su u Užicu.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Biografija.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.