Goru uvredu nije mogla da dobije! Đorđe otkrio zašto mu se sviđa Stefani! (VIDEO) (FOTO)

I to pred majkom!

Goru uvredu nije mogla da dobije! Đorđe otkrio zašto mu se sviđa Stefani! (VIDEO) (FOTO)

Đorđe i Stefani često imaju intimne akcije, ali ovog puta je Stefanina majka bila u krevetu pored
Objavljeno:

U kući "Velikog brata" stalno se rađaju neke nove simpatije. Otkad se vratila u kuću, Stefani se poljubila sa Goranom, pa je potom prešla na Đorđa. Nakon što je njena mama Katja ušla u kuću, očekivalo se da će ovakve stvari prestati, međutim nema ništa od toga. Splićanka se mazila i ljubila sa Đorđem i iako je njena majka Katja spavala u krevetu pored. U početku su se ljubili u krevetu, a potom su se prekrili jorganom i radili ko zna šta.

Printscreen/ Youtube
Đorđe je u ispovedaonici prokomentarisao njihov odnos. - Naravno da mi je Stefani draga, da nije, među nama ne bi bilo ništa, ali videćemo šta će biti - dao je Đorđe odgovor Velikom bratu na pitanje šta se između dvoje ukućana dešava. On je rekao da su njih dvoje potpuno opušteni i da ih njihov odnos ne opterećuje mnogo. - Više se opterećuju neki ukućani. Uživamo dok smo tu i lepo nam je. Zezamo se, razmenimo malo nežnosti i to je to - prokomentarisao je Đorđe.
Printscreen/ Youtube
Velikog brata je zanimalo sa kojom bi stanarkom bio da se Stefani nije vratila u kuću. - Ja bih sa svakom probao, ali Stefani je jedina koja hoće - rekao je otvoreno. Njih dove ne kriju simpatije koje gaje jedno prema drugom, te razmenjuju poljupce i pred ostalim ukućanima.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.