KO JE PLATIO MATORINO I ANITINO VENČANJE? Pominju se SUMANUTE cifre, ODAKLE IM TOLIKO LOVE?
Anita i Jovana Tomić, Foto: Instagram printscreen/anita.stanojlovic.official

sve za ljubav

KO JE PLATIO MATORINO I ANITINO VENČANJE? Pominju se SUMANUTE cifre, ODAKLE IM TOLIKO LOVE?

Jovana je spremila poseban poklon za svoju suprugu, u vrednosti od 30.000 evra

Objavljeno:

Zvezde rijalitija "Zadruga", Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, juče su stupile u gej brak.

Gala venčanje održalo se u Crnoj Gori, iz razloga što u Srbiji još uvek nisu usvojeni istopolni brakovi.

Ovim divnim povodom, Matora i Anita su u luksuznoj vili, vrednoj tri miliona evra, na Svetom Stefanu, okupile brojne zvanice.

Na njihovom slavlju pojavio se veliki broj bivših zadrugara, a za kumove Anita je izabrala Marka Đedovića, a Matora drugaricu Tamaru.

Kako "Republika" navodi, Matora je za svadbu iskeširala oko 80.000 evra. Jovana je samo za Anitu spremila poseban poklon, vredan preko 30.000 evra, navodi se dalje.

- Mlade su birale raskošnu kuću, koja je u vlasništvu poznatog biznismena i u kojoj noć košta 1.000 evra. Opasana je visokim zidinama, tako da joj je nemoguće prići, što je bila glavna stavka. Matora je od jutra počela da pije, dok je Anita troškarila pare po kozmetičkim salonima - otkriva jedan od gostiju s Anitinog i Matorinog venčanja i dodaje:

- Jovana je Aniti kupila veoma skup poklon i jedva čeka da joj ga uruči. Radi se o nekoj skupocenoj stvari, više od 30.000 evra dala je za to. Matora stvarno ne žali pare kada je njena ljubav u pitanju, pa je tako za ceremoniju naručila najskuplja pića, kao i ketering. Osim toga, venčanica koju je Anita izabrala je preskupa, ali Matora nije pitala za cenu, bitno joj je samo da je Anita zadovoljna - piše pomenuti portal.

Tokom jučerašnjeg dana Anita i Jovana izgovorile su sudbonosno 'DA'
Tokom jučerašnjeg dana Anita i Jovana izgovorile su sudbonosno "DA"foto: Instagram printscreen/anita.stanojlovic.official

Brojni učesnici "Zadruge"su stigli iz Beograda u Crnu Goru samo zbog Matorinog venčanja, budući da je ona poznata kao dobar prijatelj.

- Obe su želele da svoje najbliže prijatelje ugoste najbolje što mogu. Pozvale su i dosta bivših učesnika "Zadruge" s kojima su se družile. Među njima su Sandra Rešić, Stefan Karić, kao i Nenad Aleksić Ša sa suprugom Vanjom, Mikica Bojanić, Erimna Pašović, Tijana Ajfon i drugi. Htele su da budu okružene dragim ljudima kad jedna drugoj izgovore sudbonosno "da" i zavetuju se na večnu ljubav. Matora se pobrinula za sve, od smeštaja, klope i pića preko muzike do najsitnijeg detalja i dekoracije, a posebna stavka su bile njihove odevne kombinacije - priča dalje izvor.

Inače, Tomićeva je za ovu specijalnu priliku odabrala odelo koje je radio Bata Spasojević, a koje takođe "puno košta".

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

(Espreso/Telegraf/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.