VANREDNA INFORMACIJA! Otkriveno ZAŠTITNO LICE Zadruge 7? Ovaj muškarac VEDRI i OBLAČI, smatra da je ELITA
Foto: Printscreen/jutjub/zadruga6

OVO NISTE ZNALI

VANREDNA INFORMACIJA! Otkriveno ZAŠTITNO LICE Zadruge 7? Ovaj muškarac VEDRI i OBLAČI, smatra da je ELITA

Oglasio se!

Objavljeno: 22:28h

U susret novom rijaliti projektu pod nazivom "Zadruga 7 Elita" koje je najavio vlasnik Pink Media Grupe, Željko Mitrović, voditelji prethodnih sezona rijalitija su otkrili šta gledaoci mogu da očekuju.

Marko Đedović, bivši učesnik rijalitija, a sadašnji voditelj, priznao je da bi mogao da bude zaštitno lice novog projekta, s obzirom da sebe smatra elitom:

- Kao voditelj, ali i kao neko ko je 3 godine za redom bio učesnik, i kao neko ko radi na tom projektu u kom god obliku mislim da mogu da budem i zaštitno lice istog pod ovim nazivom ''Elita'' - započeo je Marko za Pink.rs.

Marko Đedović
Marko Đedovićfoto: Espreso

- Mislim bez lažne skromnosti da mogu da ponesem titulu zaštitnog lica projekta koji se tako zove. A što se tiče medijske promocije i odbrane istog od lažnih elitista i primitivaca uvek sam prvi u "borbenim" redovima i jasno zastupam svoje stavove na koje oni ipak na kraju ostanu bez odgovora, jer kao što rekoh lažni su. Mogu i o pojedincima imenom da pričam o onima koji napadaju, a lažni su elitisti ali biće prilike nadam se. Ono što vas očekuje u ovom projektu je mnogo iznenađenja, nećemo otkrivati detalje, ali znam da ćemo nadmašiti sve što smo radili do sada! Ponosan sam na sve ljude uključene u isto, a televizija Pink će opet dokazati zbog čega je na prvom mestu po gledanosti, a čvrsto verujem da i oni koji do sada nisu gledali ''Zadrugu'', da će početi! - rekao je Marko.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.