ISPOVEST PAULE HUBLIN: Otac ju je terao da ide kod PLASTIČARA još kao MALOLETNA, otvorila je SKROZ DUŠU
Paula Hublin, Foto: Zadruga / printscreen

priznala

ISPOVEST PAULE HUBLIN: Otac ju je terao da ide kod PLASTIČARA još kao MALOLETNA, otvorila je SKROZ DUŠU

Ovog puta, javnosti je bila zanimljiva činjenica da se podvrgla operaciji za koju niko do sada nije znao

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Paula Hublin otkako je postala javnosti poznata po burnoj vezi sa Franom Pujasem, takođe učesnikom rijaliti formata "Zadruga", ne prestaje da biva interesantna javnosti te je odlučila da svoj publicitet iskoristi i otpočne muzičku karijeru.

Ona uveliko radi na novim projektima i sprema pesme koji njeni fanovi sa nestrpljenjem iščekuju. Ovog puta, javnosti je bila zanimljiva činjenica da se podvrgla operaciji za koju niko do sada nije znao, a nedavno je potresla javnost povodom batina koje je dobila njena sestra.

Mnogi često komentarišu Paulin fizički izgled i lepotu, a jedno od pitanja je bilo šta je radila na sebi. Sada je i otkrila ove detalje.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Radila sam uši sa 16 godina, bila sam baš jako klempava i to me je tata doslovno isforsirao da odem na operaciju jer mi je govorio "možeš sama sebi šapnuti", ali sad ne bih nikad otišla na tu operaciju zato što takve bolove preživljavala. Evo i dan danas me bole uši kad krivo zaspim ili na promenu vremena. I radila sam usta, nešto sitno, još pre, tako da mi je sve već otišlo. I neću više ništa, to je to - priznala je ona.

Bivša zadrugarkla je oduvek bila transparentna i zbog toga i pobrala mnoštvo simpatija, što se kod nje nije promenilo. A kakve će uspehe nastaviti da niže, ostaje nam da u budućnosti ispratimo.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.