FILIP CAR U MODRICAMA: Upravo objavljena FOTKA UZNEMIRILA SVE
Filip Car, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

šta bi?

FILIP CAR U MODRICAMA: Upravo objavljena FOTKA UZNEMIRILA SVE

Komentari su se nizali jedan za drugim, mišljenja su podeljena, a jedan profil je verovatno i otkio misteriju oko sporne fotografije

Objavljeno: 19:10h

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić otkako se verila za svog rijaliti izabranika Filipa Cara, neretko je isticala kako jedva čeka da krene sa njim put Hrvatske, kako bi mu zvanično upoznala porodicu.

Filip je danas odveo verenicu za Crikvenicu, i nakon noći koju su proveli srećni i zagrljeni, snimili su se u kolima na putu do njegove porodične kuće.

Međutim, jedan kadar privukao je svima pažnju, budući da se pojavila fotografija Cara sa modricom na glavi.

Međutim, jedan kadar privukao je svima pažnju, budući da se pojavila fotografija Cara sa modricom na glavi.
Međutim, jedan kadar privukao je svima pažnju, budući da se pojavila fotografija Cara sa modricom na glavi.foto: M.M./ATAImages

Na Instagram profilu objavljena je Careva fotografija na kojoj se vidi da mu se iznad oka plavi, pa su mnogi pomislili da je u pitanju dokaz da ga je Aleksandra ili neko drugi udario.

Komentari su se nizali jedan za drugim, mišljenja su podeljena, a jedan profil je verovatno i otkio misteriju oko sporne fotografije.

Poznato je da je Carevo lice ukrašeno tetovažama, pa mu iznad obrve stoji ,"Capo", ali da se zbog filtera zamutilo, pa je ispalo kao da je u pitanju modrica.

Poznato je da je Carevo lice ukrašeno tetovažama, pa mu iznad obrve stoji ,'Capo', ali da se zbog filtera zamutilo, pa je ispalo kao da je u pitanju modrica.
Poznato je da je Carevo lice ukrašeno tetovažama, pa mu iznad obrve stoji ,"Capo", ali da se zbog filtera zamutilo, pa je ispalo kao da je u pitanju modrica.foto: instagram prinrscreen/z.h8__

Međutim, mnogi nisu poverovali u tu priču, tako da je za sada i dalje tajna šta se zapravo desilo sa fotografijom.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.