KRAJ JE! Veliki šef upravo proglasio POBEDNIKA U ZADRUZI
Zadruga 6, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

iznenađenje ili ne?

KRAJ JE! Veliki šef upravo proglasio POBEDNIKA U ZADRUZI

Da kažem samo šta je ideja za budućnost. Sešćemo, moji najbliži saradnici i ja i videti da li ćemo uopšte u budućnosti imati rijaliti, a ako ga budemo imali, imaće sigurno novi oblik i novu formu

Objavljeno: 18:05h

Veliki šef i producenti Zadruge 6 ponovo su iznenadili gledaoce sa najnovijim pismom.

Ipak, pre nego što saznate o čemu se radi da se prisetimo da je pre samo tri nedelje Željko Mitrović ušao u Zadrugu i tom prilikom dao sledeće saopštenje:

1 / 7 Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Da kažem samo šta je ideja za budućnost. Sešćemo, moji najbliži saradnici i ja i videti da li ćemo uopšte u budućnosti imati rijaliti, a ako ga budemo imali, imaće sigurno novi oblik i novu formu, tako da ćete biti poznati po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti poslednja generacija ove epohe rijalitija. Znači rekao sam, nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete sa nulom napolje - rekao je tada vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

Sada, devet dana pre samog kraja, stiglo je novo obaveštenje. Veliki šef je poslao zadrugarima pismo na adresu Bele kuće i tom prilikom proglasio kraj zadatka, a potom i pobednike u Zadruzi povodom nedeljnog izazova.

Dragi zadrugari, pre svega želimo da vas obavestimo da je u specijalnom zadatku pobedila zelena ekipa. Zeleni su najveći broj poena osvojili u kvizu znanja. Čestitamo Milici,. Miljani, Palčici i Ani Spasojevićč Njih četiri će dobiti bespatne usluge u salonu lepote.

Sad je vreme da održite porodični sastanak sa temom međuljudski odnosi, kako biste rešili sve neraščišćene odnose. Na ovom sastanku bi trebalo vi da komentarišete dešavanje i kaćžete čije ponašanje utiče na međuljudske odnose. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.