KRAJ ZADRUGE! Otkriveno kada je FINALE
Željko Mitrović, Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

spektakl?

KRAJ ZADRUGE! Otkriveno kada je FINALE

Ne treba da se pretvorite u fikuse, to bi bilo negledljivo. S druge strane, da nađete meru i da se predstavite u onom obliku u kome bi svako ko je pomenuo Zadrugu u prethodnih deset dana, bio postiđen

Objavljeno:

Danas tokom dana učesnici Zadruge su dobili obaveštenje na koje je čekala cela nacija.

Prisećamo, na nedavnom sastanku, idejni tvorac rijaliti šou-programa "Zadruga", Željko Mitrović, očitao lekciju o ponašanju učesnicima šeste sezone ovog TV formata.

- Previše psovanja, previše svega i to gledaoci na nacionalnoj televiziji ne vide jer je sve to bipovano i blurovano, ali i to malo nervira. Nervira obične gledaoce jer je stalno bip i blur i više ima bipa nego teksta. Ovo drugo je molba i to molba koja ne bi trebalo da bude krajnost.

Ne treba da se pretvorite u fikuse, to bi bilo negledljivo. S druge strane, da nađete meru i da se predstavite u onom obliku u kome bi svako ko je pomenuo Zadrugu u prethodnih deset dana, bio postiđen.

1 / 12 Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Da kažem samo šta je ideja za budućnost. Sešćemo, moji najbliži saradnici i ja i videti da li ćemo uopšte u budućnosti imati rijaliti, a ako ga budemo imali, imaće sigurno novi oblik i novu formu, tako da ćete biti poznati po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti poslednja generacija ove epohe rijalitija. Znači rekao sam, nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete sa nulom napolje - rekao je tada vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

Od tog momenta su se svi pitali kada će biti obelodanjen datum kraja, tačnije, finala šeste sezone pomenutog forama o kom se godinama, a nešto intezivnije poslednjih nedelja polemiše.

Tokom dana Zorica Marković je sedala u bašti sa Anom i pokrenule su baš ovu temu.

1 / 2 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

U jednom momentu pevačica je rekla kako bi volela da format što duže traje, ali da zna informaciju o finalu koje bi, kako je naglasila, trebalo da se održi u drugoj polovini jula.

- Ma šta je tebi ženo? Neće nas produžiti, ja bih volela, ti znaš koliko ja volim Zadrugu, ali uvek je bilo i uvek će biti da se sezona završava u julu. - rekla je pa dodala:

- Ma ženo, bre, ne mogu ljudi da ostaju duže i voditeljima je potreban odmor valjda si svesna toga aman, biće finale sredinom jula veruj ti svojoj Zorki i ćuti - rekla je Markovićeva.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.