HITNO SE OGLASILA KARIĆEVA MAĆEHA: Pričala o slučaju "Šavija - Stefan"
Stefan Karić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

evo šta je rekla

HITNO SE OGLASILA KARIĆEVA MAĆEHA: Pričala o slučaju "Šavija - Stefan"

Kristina je podelila fotografiju, koju je pre nje objavio Osman Karić, Stefanov otac, a oglasio se povodom skandalozne situacije u kojoj od jutros bruji ceo region

Objavljeno:

Maćeha Stefana Karića, Kristina Karić progovorila o skandalu sa Natašom Šavijom!

Starletu Natašu Šaviju je, kako tvrdi, pretukao bivši učesnik "Zadruge" Stefan Karić za kojim policija intenzivno traga. Sad se preko Instagram profila oglasila Stefanova maćeha, Kristina Karić.

Kristina je podelila fotografiju, koju je pre nje objavio Osman Karić, Stefanov otac, a oglasio se povodom skandalozne situacije u kojoj od jutros bruji ceo region.

1 / 3 Foto: Kurir

Ne znam šta se dešava, niti imam bilo kakvih informacija. Sa Stefanom se nisam video, ni čuo. Ako je istina to što se piše osudiću svog sina, za tako nešto nemam opravdanja. Za hejtere koji me trenutno prozivaju kao Stefanog oca, da kažem da sam njegov otac koji ga je vaspitao da bude častan, pošten, kulturan i fin i biću njegov otac dokle god budem disao.

Vi hejteri možete samo da mi se sagnete i to da vam dozvolim. Što se tiče te devojke saosećam se sa njom i sa njenim roditeljima. Želim joj brz oporavak - pisalo je na storiju koji je Osman podelio, a onda i Kristina.

Osman Karić
Osman Karićfoto: Printscreen/instagram/stefankaric

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.