POLICIJA ĆE MORATI HITNO DA UĐE U ZADRUGU? Zadrugar je DANAS DOBIO PRESUDU, zvanično je KRIV, više NEMA NAZAD
Policija, Foto: Printscreen/zadruga

prosto neverovatno

POLICIJA ĆE MORATI HITNO DA UĐE U ZADRUGU? Zadrugar je DANAS DOBIO PRESUDU, zvanično je KRIV, više NEMA NAZAD

Njih dvoje su imali turbulentan susret u "Zadruzi", kada je Ivana Šašić ušla kao pevač na žurki, na kojoj je zabavljala zadrugare

Objavljeno: 22:45h

Učesnik "Zadruge 6", Bojan Simić, od samog ulaska u aktuelnu sezonu rijalitija iznosi prljav veš iz braka sa bivšom suprugom, pevačicom i bivšom zadrugarkom Ivanom Šašić, dok je sad dobio zabranu prilaska njoj.

Njih dvoje su imali turbulentan susret u "Zadruzi", kada je Ivana Šašić ušla kao pevač na žurki, na kojoj je zabavljala zadrugare.

Nisu štedeli reči, nego su sve vreme provocirali jedno drugo, a nedavno je Šašićka objavila na svom Fejsbuk profilu kako je dobila crkveni razvod od Simića.

Bojan Simić
Bojan Simićfoto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Kako "Pink" prenosi, Bojan Simić dobio je sad zabranu prilaska Ivani Šašić od 48 sati, što zvuči neverovatno s obzirom na to da se on trenutno nalazi na imanju u Šimanovcima kao takmičar rijalitija.

Ivana se ovim povodom još uvek nije oglašavala.

Bojan Simić besan
Bojan Simić besanfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Mislite da bi meni bolje bilo nego Ani Ćurčič? Mislim da bi meni bilo i gore. On se ne boji zatvora, a Slavnić ima limit. Bojan ne bo mogao da se kontroliše, Ja sam to isto doživljavala, sve je pitanje šta njemu igra ulogu, njemu igra ulogu da bude tema i da ostane što duže. Njegova zamisao je bila da me isprovocira - kazala je Šašićeva pre dve nedelje za "Red".

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.