NAKON ŠTO JE ANĐELA BRUTALNO NASRNULA NA ZORICU MARKOVIĆ, OGLASILI SE NJENI SINOVI: Ovo se samo jednom DEŠAVA
Zorica Marković, Foto: Printscreen/zadruga

haos

NAKON ŠTO JE ANĐELA BRUTALNO NASRNULA NA ZORICU MARKOVIĆ, OGLASILI SE NJENI SINOVI: Ovo se samo jednom DEŠAVA

Mi smo svi bili mladi i ludi na svoj način, ali naša dela ne opravdavaju godine. Možemo imati lakša i teža dela koja činimo. Ne postoji opravdanje što smo mi sa namerom ili bez nje učinili nešto, dela su dela - istakao je Ilija

Objavljeno:

Ponedeljak veče na velelepnom imanju obeležio je brutalan sukob Anđele Đuričić i Zorice Marković. Njih dve su jedna drugoj uputile gnusne uvrede i optužbe, nakon kojih niko nije ostao ravnodušan.

Tim povodom, mediji su kontaktirali Zoričinog sina Iliju, koji je dao svoj sud nakon teških reči upućenih njegovoj majci:

Zorica Marković u svojim mislima
Zorica Marković u svojim mislimafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Moram prvo da kažem da mi nismo cele noći spavali od brige, ali nam je jako drago da se ona smirila... To je krenulo kao jedna rijaliti provokacija, igra, a završila se na mnogo težim i gnusnijim uvredama. Od strane Anđele. Ja sam pogledao celu situaciju i shvatio sam da, šta god da kažemo moja porodica i ja, neće imati tu težinu, koliko imaju njena dela. Ona je pokazala kakva je osoba. Mi joj ne zameramo, ona se danas i izvinila - govorio je Ilija.

Mislite da je Anđelino izvinjenje bilo iskreno, od srca?

Da li ju je neko posavetovao ili ne, ja ne znam. Video sam da je ona to rekla na svoj način. Ajde da kažemo da cenimo njen pokušaj, ako je iskreno, svaka čast. Ušla je u kuću spremna da se izvini, možda je negde u dubini duše shvatila da je pogrešila - kazao je on.

Zorica Marković u svom stilu
Zorica Marković u svom stilufoto: Printscreen/zadruga

Da li se ovakvo ponašanje može opravdati i prepisati njenim godinama?

Mi smo svi bili mladi i ludi na svoj način, ali naša dela ne opravdavaju godine. Možemo imati lakša i teža dela koja činimo. Ne postoji opravdanje što smo mi sa namerom ili bez nje učinili nešto, dela su dela - istakao je Ilija.

Kako komentarišete to što nije dobila ni jednu čestitku od svojih bližnjih?

Meni je jako žao njenih roditelja, ali smatram da koliko god da je pogrešila, nije baš trebalo na ovaj način da je kažnjavaju. Ona je opet njihovo dete. Ona jeste samu sebe degradirala, ali to ne znači da sad treba svi da joj okrenu leđa. Moja majka je baš danas napomenula da ne veruje da su je se odrekli roditelji. To je takva sredina, pa je kod njih tradicija još jača - govorio je on.

Da li vas raduje što je ponela titulu "najboljeg prijatelja" u kući?

Zorica Marković šokirana
Zorica Marković šokiranafoto: Printscreen

Naravno, i to su svi mladi ljudi glasali za nju, šta mislite što je to tako. Ona sa svima deli hleb i sve što ima. To je moja najbolja majka, mi smo jako ponosni na nju. Ove sezone ona dominira! - rekao je Ilija.

Bonus video:

02:49

Zorica Marković napravila haos u Vrnjačkoj Banji

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.