RAZVODE SE MARKO I DIVNA DNK-a!? Kocić našao NOVU DEVOJKU, podneo zahtev za RAZVOD, svi u NEVERICI
Marko i Divna DNK-a, Foto: Printscreen/Red TV

ovo niko nije očekivao

RAZVODE SE MARKO I DIVNA DNK-a!? Kocić našao NOVU DEVOJKU, podneo zahtev za RAZVOD, svi u NEVERICI

Divna još uvek ne zna šta se napolju dešava, a kako je ispričao njihov komšija iz sela Dubnice, Marko ne krije da ima novu partnerku sa kojom planira i bebu.

Objavljeno:

Marko Kocić, poznatiji kao Marko DNK, napustio je "Zadrugu" zbog lošeg zdravstvenog stanja, a kako se prenose domaći mediji, dok njegova supruga Divna Milanović boravi u rijalitiju, on je već našao drugu ženu zbog koje je navodno podneo papire za razvod braka.

Naime, Divna još uvek ne zna šta se napolju dešava, a kako je ispričao njihov komšija iz sela Dubnice, Marko ne krije da ima novu partnerku sa kojom planira i bebu.

- Marko je našao novu ženu, ona ga stalno obilazi i prespava tu ponekad. Ona je starija od njega deset godina, mada ja sam je video i deluje da je više starija, ali on kaže da je razlika između njih deset godina. Ne znam gde ju je našao, ona nije iz našeg sela, navodno je iz Svilajnca. Znao sam ja da će Marko naći novu, Divna ni ne zna još uvek, ne znam hoće li joj neko reći, ali ona ne može više da se vrati ovamo u njihvou kuću. Ova nova će da se preseli kod Marka, on kaže da planira i dete da joj pravi, samo ne znam kako kad je starija žena u pitanju... On nije ni išao da obiđe njegovu decu, sinu bio rođendan, a nije išao da ga vidi, ali ima kad da se švaleriše! Kaže mi naš komšija da je Marko sa tom ženom išao kod advokata da pokrenu papire za razvod, pošto su on i Divna venčani. Ne znam kako će Divna da podnese to, mislim da ne očekuje jer vidim da brine zbog njega. E, sad pošto će Divna da zaradi pare, on možda bude tražio da mu da te pare iz rijalitija, ma nije on u glavi kako treba - kaže Markov i Divnin komšija i dodaje:

Marko DNK navodno je ostavio Divnu i našao drugu devojku
Marko DNK navodno je ostavio Divnu i našao drugu devojkufoto: Printscreen/Red TV

- Meni je Divne mnogo žao, ona neće smeti kod oca da se vrati jer se nekoliko puta rastajala i opet vraćala Marku. Ako je pametna da pare koje zaradi uzme samo za sebe i da iznajmi neki stan i nađe posao, nego i ona lenčuga, da vam ja kažem! Ova nova će da potroši sve što Marko sad ima što je uzeo unapred od rijalitija, pa će da ga šutne, nije se ona zaljubila sigurno u njega - zaršava komšija za "Star".

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.