ANĐELA IZNELA VELIKU TAJNU KOJA JE IZMEĐU NJE I ZVEZDANA: Ovome se NIKO NIJE NADAO, da li je moguće šta rade?
Anđela Đuričič, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

istina

ANĐELA IZNELA VELIKU TAJNU KOJA JE IZMEĐU NJE I ZVEZDANA: Ovome se NIKO NIJE NADAO, da li je moguće šta rade?

O odnosu bivšeg para mnogo se govori.

Objavljeno: 14:01h

Anđela Đuričić otvorila je dušu i u Rajskom vrtu je razgovarala sa drvetom o Zvezdanu Slavniću.

- Moje Drvence, ja ne znam ni kako se osećam. Čas sam dobro, čas loše, čas plačem. Danas sam ustala rano, a meni su se u tri dana desile dve velike stvari, a to me je baš spucalo. Mogu i tri da navedem. Prva je što nisam dobila ćestitke od porodice i prijatelja, to me je jako povredilo. Ja sam pogrešila jer sam se zaljubila u zauzetog čoveka. I drugarice su me razočarale, to je mene mnogo povredilo, a onda sve to i kreće. Zvezdan je stao uz mene kao muškarac, podržao me je, čak i čika Moka i teta Slavica, bez obzira na moj odnos sa njim, a vidimo da su oni ozbiljni ljudi, a značilo mi je što je bio uz mene, a onda samo 48 sati nakon toga on je imao performas sa Majom, a ja nisam mogla da se smirim taj dan, mora mene neko da razume. On se vadi na njegov slom zbog Ane, a on na milimetar od Maje.

Meni tada nije bilo dobro, svađali smo se, ali smo sklopili dogovor da se smirimo dva dana, nismo zvanično raskinuli. Meni đavo nije dao mira, ja sam spavala u pabu, probudila se oko devet i odem do izolacije i vidim njih dvoje zagrljene i on meni kaže: "Pa šta?". Ja ne znam kako sam se kontrolisala taj dan. Meni to ne bi bio problem da je to uradilo sa Šarmen, sa normalnom devojkom, a ne sa Majom koja uvek rastura veze i brakove, ona ima potrebu da to uradi. Maja je fejk, a kod mene je iskreno, njoj je on rijaliti priča. Povredilo me je osoba sa kojom je to uradio. On je meni rekao onda kada je zatekla mene i njega u njenom krevetu, da je ona osoba za drndanje, a ako se ona zaljubi biće svega. Ja nisam agresivna, ali sam imala potrebu da ga udarim gde ga najviše boli, u ono u šta me je prevario. Ja sam tada dobila šamar relanosti zbog njega i rešila sam da završim to, jer ta veza nije bila za mene iako sam se ja borila za njega. Sad smo dokazali da je karma ku*ka, što sam ja uradila, uradilo se meni. To je njegov izbor - rekla je Anđela, pa dodala:

Razočarana u bivšeg ljubavnika, prijatelje i porodicu!
Razočarana u bivšeg ljubavnika, prijatelje i porodicu!foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

- Žao mi je što nisam primetila da me ne voli, ja sam bila i zaljubljena i volim ga, ali on mene nije voleo, a tebalo je to da mi kaže. Žao mi je što smo toliko sebe dali, a sve što smo planirali, on je mene hteo da veri za novu godinu, i ja sam bila ozbiljna u svemu. On je mene na pretresu ponizio i onda je rekao da nije sa mnom jer ne znam da vodim ljubav, to mi je bila užasna izjava, to me je povredilo. Ja nikada nisam čula to da kaže neko. To nije afekat, to je istina, jer je znao da sam ja neiskusna. Nisam mogla da verujem da je on u stanju tako nešto da kaže - rekla je Anđela.

- Da li misliš da je tvoje ponašanje pomoglo njemu da te ostavi? - upitalo je Drvo.

Anđela Đuričić je u Rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom mudrosti o svom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.
Anđela Đuričić je u Rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom mudrosti o svom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem. foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

- Ja sam dala sebe, trudila sam se, a jesam tu noć napravila scenu, ali normalno je da napravim jer je uradio ono sa Majom to veče. On je flertovao sa njom. Jeste moje ponašanje krivo, ali sam bila u pravu. Ja sam verovala u to, on je prvi muškarac kojeg sam volela i krivo mi je što taj trud nije uspeo - rekala je Anđela.

- Misliš da on nema osećanja prema tebi? - upitalo je Drvo.

'Žao mi je što nisam primetila da me ne voli, ja sam bila i zaljubljena i volim ga, ali on mene nije voleo, a tebalo je to da mi kaže. '
"Žao mi je što nisam primetila da me ne voli, ja sam bila i zaljubljena i volim ga, ali on mene nije voleo, a tebalo je to da mi kaže. "foto: Instagram printscreen/z.h8__

- Ne mislim, mislim da ima poštovanje, draga sam mu kao osoba, nema on emocije. Rekla sam mu da nije muškarac, ali nisam to trebala da mu kažem. Meni bude teže posle toga. Ja sam se skroz izgubila i trebala mi je podrška roditelja. Nadam se da će mi za slavu stići čestitka. Kada mi je loše, loše mi je, ali nadam se da ću biti u boljem stanju tada, ali ako ne stigne, idem dalje, šta ću - dodala je Anđela.

- Htela bih jednu pesmu, odaću ti tajnu. Bila sam okrenuta leđima Zvezdanu, ali sam periferno gledala i videla da on gleda u mene, to i nije neka tajna, ali eto - dodala je Anđela i tražila pesmu od Drveta.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/TV Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.