ANĐELA ĐURIČIĆ SE HITNO OBRATILA RODITELJIMA: Ni traga ni glasa od NAJMILIJIH
Roditelji Anđele Đuričić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

zadruga

ANĐELA ĐURIČIĆ SE HITNO OBRATILA RODITELJIMA: Ni traga ni glasa od NAJMILIJIH

Anđela je istakla da ne želi previše da patetiše zbog svega jer nije taj tip

Objavljeno:

Zadrugarka Anđela Đuričić rešila je sinoć u emisiji da okrene novi list i tom prilikom se dotakla Zvezdanove prevare, ali i svojih roditelja.

Naime, Đuričićeva je istakla da je shvatila da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći, a onda istakla da samo želi da se skloni iz ove situacije.

- Definitivno se sreća ne gradi na tuđoj nesreći, nisam očekivala ovako brzo, ali da sam u podsvesti imala da to može da se desi, da - rekla je Anđela.

- Tri meseca svakodnevno pričamo šta sam ja uradila sa Zvezdanom i mislim da je celoj naciji jasno da sam ja ljubavnica. Prošao je period određeni, sada se ja nalazim u poziciji da sam prevarena i ostavljena. Bolje mi je da me kamenuju i da sam najgora, nego da sam žrtva. Ja samo gledam da se sklonim iz ove situacije. Sad imam potrebu da izbacim sve iz sebe. Ja sam danas rekla sve što sam imala. Žao mi je, tražila sam krivca, koliko god to nije u redu, u Ani za svaki Zvezdanov nervni slom, lupetarala sam ne bi li je povredila zbog toga što je ona njega povredila. Nikada više neću da uđem u raspravu sa tom ženom - dodala je Đuričićeva.

Anđela Đuričić se obratila svojoj porodici
Anđela Đuričić se obratila svojoj porodicifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Anđela je obećala i da će ponovo okrenuti svom starom nadimku i da će biti bezobrazna.

- Da. Ovo što moram, odgovaraću, ali neću da moja tema budu ovde Ana, Zvezdan i Maja. Sa njim više nemam komunikaciju. Niti ću da ih komentarišem, sem kad moram, moja interesna sfera sam ja. Biću Helga, vraćam se na tu staru Anđelu koja isključivo gleda sebe, samoživa je, arogantna i bezobrazna. Nekada nisam super zbog svega što se desilo, proći će. Ja do kraja učešća ostajem sama, to što pričaju da će biti pomirenje, to nek okače mačku o rep - otkrila je ona.

Zadrugarka je istakla da ne želi da patetiše zbog svega jer nije taj tip.

- Ne volim patetiku, ja se slažem da je nekome teško u nekim trenucima, ja ne mogu da zamislim kako je njoj bilo, ali ja ne mislim da ja patetišem. Ona je malo drugačiji tip osobe. Neka je fasada, ali neću da patetišem, ne volim, nisam taj tip! Meni je bolje da budem najgora samo da ne patetišem - rekla je Anđela.

Anđela Đuričić se gorko kaje zbog svega
Anđela Đuričić se gorko kaje zbog svegafoto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Anđela se dotakla i svoje porodice i poručila im da ne shvata da su je ostavili da sama prolazi kroz ovakve trenutke.

- Najviše ih je zabolelo to neko moje samopovređivanje jer nikada u životu nisam imala. Mislim da ih je to mnogo više povredilo nego sve ovo. Kad sam ljuta na njega, kad sam nemoćna, ja pođem i uradim nešto. Po mom mišljenju su jako pogrešili jer znaju šta mene najviše boli, da mi ne pošalju čestitku. Ako se za nešto najviše brinem to je njihovo zdravlje, a imam razlog zašto se brinem. Mislim da sam zaslužila da mi se pošalje čestitka zato što oni znaju šta smo proživeli zajedno. Imali smo životnu situaciju i to će zauvek ostati naša životna situacija. Ovo je bila moja životna situacija u kojoj sam ostala sama - rekla je Đuričićeva.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, Anđela Đuričić je doživela pravi kolaps emocija i nervni slom pošto ju je Zvezdan Slavnić ostavio i prevario sa Majom Marinković, a njegov otac, Moka Slavnić, nije krio za Telegraf.rs koliko je razočara u sina i njegove postupke.

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.