PRAVO ČUDO NA USKRS: Ana i Zvezdan se PONOVO SPOJILI (VIDEO)
Ana i Zvezdan, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

neverica

PRAVO ČUDO NA USKRS: Ana i Zvezdan se PONOVO SPOJILI (VIDEO)

Njih dvoje naravno nisu progovorili ni reč, niti se pogledali, a kad su ušli u hotel Zorica Marković se zbunila kad ih je videla

Objavljeno:

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić sreli su se u dvorištu Bele kuće, dok su išli ka hotelu "Zadruga", da se spremaju povodom Vaskršnjeg učka.

Da li si spreman za izazov?

Njih dvoje naravno nisu progovorili ni reč, niti se pogledali, a kad su ušli u hotel Zorica Marković se zbunila kad ih je videla, a Ana je ušla prva u toalet da obavi šta želi, a onda je i napustila hotel.

Inače, Veliki šef pripremio je pravu poslasticu za sve gledaoce rijaliti programa "Zadruga 6", ali i za same zadrugare. Budući da je Vaskrs, veliki hrišćanski praznik, produkcija je oduvek vodila računa o ukućanima, te ni ovog puta ništa drugačije postupiti neće.

Kako i dolikuje, u Beloj kući biće upriličena velelepna, otmena i prava tradicionalna gozba, jer će se održati ručak povodom pomenutog praznika. A sve je potvrđeno i od strane TV Pink, što se dalo zaključiti po najavi ovog događaja, koja kruži od jutros.

Verujemo da će zadrugari biti oduševljeni i da će im se osmesi izmamiti na pomalo umorna lica, jer ko se ne bi ozario da dobije takav tretman.

zadruga 6
foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Kao i prethodnih godina, očekuje se da će na adresu imanja u Šimanovcima pristići i pisma podrške koje će poslati porodice i prijatelji takmičara.

Suze, smeh, sreća, nostalgija, razočarenje, tuga, ali i strah ispuniće male ekrane jer tenzija i emocije uvek ophrvaju zadrugare u ovakvim momentima. A kako će to sve izgledati, ostaje nam da ispratimo u toku dana i večeri.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.