ANĐELA ĐURIČIĆ ZVANIČNO OKRENULA LEĐA PORODICI: Izabrala sreću sa Zvezdanom, pa im POSLALA OVU PORUKU (VIDEO)
Anđela Đuričić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

OTVORIO DUŠU

ANĐELA ĐURIČIĆ ZVANIČNO OKRENULA LEĐA PORODICI: Izabrala sreću sa Zvezdanom, pa im POSLALA OVU PORUKU (VIDEO)

Odlučna je u toj nameri!

Objavljeno:

Kao i svakog petka, u Beloj kući se sinoć odigrala emisija Pitanja novinara, koja uvek izazove burne rakcije javnosti, budući da se mnoštvo, do tada neotkrivenih tajni, otkrije. Na tapetu je, sada već tradicionalno, bila tema Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić.

- Car je rekao da ćeš ti izaći najgora, kako se osećaš i da li se plašiš toga? - pitala je novinarka Anđelu.

- Mogu da budem hladnokrvna i kad imam reakciju, a nekad ne mogu da je kontrolišem. Sve i da izađem najgora, uvek se najveće osude pripisuju ženama od strane naroda i svesna sam toga. Naravno da ne znam šta me čeka napolju, ali samo mogu da pretpostavim. Pripremljena sam, ali mi naravno neće biti lako da se suočim sa tim. Naravno, ja sam najmlađa i najneiskusnija i duže ću se pamtiti kroz epitet ljubavnice nego on koji je prevario ženu iako je njegov teret ovde veći, moj će biti životno. Ja sam to prihvatila i izabrala sam da budem to zbog njega jer ga volim. Najviše strahujem da ne dobijem čestitku. Bilo koji sadržaj čestitke mi je bitan da znam da su tu za mene. I da mi negde napišu, rekla sam da mislim da neće ni u jednom mogućem smislu, da nemaju razlog da napišu da se ogradim od njega. Stavila sam ga na prvo mesto kad sam rekla da sam zaljubljena. Našu sreću stavljam na prvo mesto i nastavila bih da budem sa njim i da ne budu za to. Ne želim da bacim u vodu ovo što gradim. Neću odustati od veze dok nas dvoje ne odlučimo - rekla je Đuričićeva.

Anđela o svojoj porodici
Anđela o svojoj porodicifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Propagirala si da ti je mišljenje najbližih najbitnije i da bi se zbog odnosa sa porodicom odrekla svega. Malo je kontradiktorno? - rekla je novinarka.

- Jeste, ali nisam znala da će da mi se desi ovakva situacija i nisam ni zamišljala da može. Komentari sugrađana me ne zanimaju, samo porodice i najbližih. Mnogo više sam žensko nego ranije, staloženija sam, a oni me takvu nikad nisu videli i zato sam i dobila nadimak Helga - zaključila je Anđela.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.