VANREDNA SITUACIJA, SVI NA NOGAMA! CENTAR ZA SOCIJALNI RAD STIGAO U ZADRUGU, došli po OVU ŽENU
Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

drama

VANREDNA SITUACIJA, SVI NA NOGAMA! CENTAR ZA SOCIJALNI RAD STIGAO U ZADRUGU, došli po OVU ŽENU

Napete situacije u rijalitiju ne prestaju.

Objavljeno: 10:51h

Miljana Kulić već danima ne priča sa svojom majkom, Marijom Kulić, koja se nedavno javno odrekla svoje ćerke zbog njenog odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom i pakla kroz koji je morala da prođe zbog svega toga.

Sada je na društvenim mrežama isplivao snimak na kojem se čuje kako Marija priča Ivanu Marinkoviću da je zbog Miljane "Zadrugu" morao da poseti Centar za socijalni rad, kako bi prekontrolisali stanje nakon skandaloznih scena u rijaltiju.

- Jutros bio Centar za socijalni rad, kontrola posle onakvog njenog agresivnog ponašanja prema meni, morala je da radi Centar za socijalni rad i kontrola, celo jutro. Ovde došli, bili i u apartmanu - otkrila je Marija.

Miljana je ispolivala Mariju Kulić jer nije htela da podrži njenu vezu sa Zolom
Miljana je ispolivala Mariju Kulić jer nije htela da podrži njenu vezu sa Zolomfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, Miljana je ispolivala Mariju Kulić jer nije htela da podrži njenu vezu sa Zolom, jer se njemu posvećuje više nego sinu Željku, na šta je Nišlijka reagovala burno i ispolivala majku, a zatim joj i rekla da bi bilo bolje da je umrla kada se razbolela od najteže bolesti.

'Jutros bio Centar za socijalni rad, kontrola posle onakvog njenog agresivnog ponašanja prema meni.'
"Jutros bio Centar za socijalni rad, kontrola posle onakvog njenog agresivnog ponašanja prema meni."foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.