DIVNA DNK U LOŠEM STANJU NAKON JEZIVE POVREDE: Nepomična LEŽI u krevetu, HOĆE LI NEKO POZVATI HITNU POMOĆ?
Divna DNK, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

drama

DIVNA DNK U LOŠEM STANJU NAKON JEZIVE POVREDE: Nepomična LEŽI u krevetu, HOĆE LI NEKO POZVATI HITNU POMOĆ?

Nemile scene odigrale su se sinoć u "Zadruzi", a deblji kraj izvukla je zadrugarka, ni kriva, ni dužna.

Objavljeno:

Već uveliko je poznato da su se Marko Janjušević Janjuš i Filip Car sukobili tokom noći u spavačoj sobi Bele kuće, te da je tom prilikom došlo do nimalo prijatnih scena i prizora.

Za početak, padale su jako teške i grube reči koje su jedan drugome upućivali, ali i do Janjuševog nasrtanja na zadrugara koje je obezbeđenje uspelo da spreči.

Međutim u jednom momentu, zeletevši se ka Filipu, Marko je pao preko kreveta u kom je ležala Divna DNK, kada se sa svih svojih 130 kilograma mase i 2 metra visine srušio preko nje.

Divna DNK u lošem stanju
Divna DNK u lošem stanjufoto: Printscreen/Red TV

U prvi mah svi su pritrčali da njemu pruže pomoć, budući da je u tom trenutku ležao na podu izvesno vreme. Ali Divna DNK, bila je ta kojoj je, prema rečima gledalaca, bila neophodna pomoć.

- Dajte mi vode molim vas, samo mi dajte vode - zapomagao je Janjuš.

U čitavoj toj zbrci i panici koja je nastala u momentu kada je Janjuš završio na podu, kada je obezbeđenje uletelo i kada su se ostali zadrugari razgalamili i rastrčali po spavaćoj sobi vrišteći, Divna je nakon zadobijenih povreda ostala da leži nepomično u krevetu.

Kako su fanovi rijalitija "Zadruga 6" počeli da spekulišu, Janjuševićev nesmotreni čin je mogao da bude izrazito opasan po zdravstveno stanje Divne DNK. Posebnu frustraciju kod pojedinih gledalaca izazvala je činjenica da su se svi okupili oko Janjuša, dok Divna nije mogla da smogne snage da se pomeri ili izgovori bilo šta kako bi pozvala pomoć.

Kako će se ova situacija nadalje odvijati, te da li će Divni biti bolje nakon incidenta, kao i da li će joj biti ukazana lekarska pomoć, ostaje nam da ispratimo u narednim časovima.

Bonus video:

00:15

Filip Car se veseli uz srpske pesme

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.