MONSTRUOZNO PRIZNANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA: Otkrio kako je Anu MALTRETIRAO, gledaoci traže da se IZBACI IZ RIJALITIJA
Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

STRAŠNO

MONSTRUOZNO PRIZNANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA: Otkrio kako je Anu MALTRETIRAO, gledaoci traže da se IZBACI IZ RIJALITIJA

Jeziv pokušaj opravdavanja neoprostivih postupaka.

Objavljeno:

Rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić razgovarao je u pušionici sa Marijom Kulić koja je pokušala da ga posavetuje i kaže mu da treba da smiri strasti kada je u pitanju njegova bivša supruga Ana Ćurčić, međutim, Zvezdanove reči i priznanje da je bio agresivan prema njoj i van rijaltiija, a potom i pokušaj pravdanja svog nasilništva, naveo je gledaoce da osete ogroman bes i gnev prema njemu.

- Preterano si agresivan prema njoj, preteruješ. Praviš od sebe monstruma... Napolju ko zna šta je bilo kad je ovde ovako. Ja razumem da ti nju sprečavaš da iznosi gluposti i budalaštine koje priča, a za koje će posle da se kaje, ali ispadaš najgori nasilnik koji se nije rodio na ovoj zemaljskoj kugli - pričala mu je krišom Marija, dok je Slavnić samo slegnuo ramenima, a onda pokušao da opravda svoje neoprostivo ponašanje i još dublje se "zakopao".

- Ja sam samo iskren... Da li bih je ja davio, pa je posle ljubio ceo dan, to je moja stvar. I tako i jeste, ljubio bih je i davio, tako je i kad smo napolju, tako mi je, takav sam, iskren sam, pa ne bi me volela 13 godina - pričao je Zvezdan.

Zvezdan priznao da je davio Anu napolju
Zvezdan priznao da je davio Anu napoljufoto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Čim je snimak osvanuo na mrežama, fanovi rijalitija su apelovali da se Slavnić procesuira zbog priznanja da je maltretirao suprugu, a kako će se dalje odvijati situacija ostaje da vidimo.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.