OTKRIVENI RAZLOZI ZBOG KOJIH JE MARKO MORAO DA NAPUSTI RIJALITI: Ovo su svi DETALJI njegovog trenutnog stanja
Marko DNK, Foto: Printscreen/Red TV

rijaliti

OTKRIVENI RAZLOZI ZBOG KOJIH JE MARKO MORAO DA NAPUSTI RIJALITI: Ovo su svi DETALJI njegovog trenutnog stanja

Ova vest je brzo odjeknula i zabrinula sve ljubitelje rijaliti programa.

Objavljeno: 16:44h

Marko Kocić, poznatiji kao Marko DNK napustio je rijaliti "Zadruga" zbog lošeg zdravstvenog tanja, a njegova supruga Divna briznula je u plač kada je čula odluku Velikog šefa.

Divna i Marko zajedno su se uselili u Belu kuću krajem januara, a sada je Marko morao da napusti imanje. Naime, njemu je pre dva dana pozlilo, a kako saznaje "Blic", Kocić je loše psihički, a poznato je da je ranije već napuštao rijaliti upravo zbog ovog problema.

- Jasno je da je Marko loše psihički i da je nestabilan. Zbog svega toga nije najbolje da bude u takvoj atmosferi kao što je rijaliti, gde je više ljudi. On ne podnosi galamu, buku, i zatvoren prostor. To sve dodatno utiče na njegovo već loše stanje. Ovako je bolje, treba da mu se odredi terapija - rekao je izvor.

Marko Kocić, poznatiji kao Marko DNK napustio je rijaliti 'Zadruga' zbog lošeg zdravstvenog tanja, a njegova supruga briznula je u plač kada je čula odluku Velikog šefa.
Marko Kocić, poznatiji kao Marko DNK napustio je rijaliti "Zadruga" zbog lošeg zdravstvenog tanja, a njegova supruga briznula je u plač kada je čula odluku Velikog šefa.foto: Printscreen/Red TV

- Želimo da vas obavestimo, u dogovoru sa lekarima, doneli smo odluku da je zbog Markovog zdravstvenog stanja i pregleda, koje su doktori preporučili da uradi naknadno, najbolje da napusti "Zadrugu" i boravi kod kuće - pročitao je ovonedeljni vođa.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.