BEBICA OBJAVIO PRIVATNI SNIMAK NJEGA I SINIŠE, PA POKAZAO ŠTA RADE KADA NEMA NIKOG: Ljudi, da li je ovo MOGUĆE?
Nenad Macanović Bebica, Foto: Printscreen/tiktok/bebica

VIDEO

BEBICA OBJAVIO PRIVATNI SNIMAK NJEGA I SINIŠE, PA POKAZAO ŠTA RADE KADA NEMA NIKOG: Ljudi, da li je ovo MOGUĆE?

Inače, Bebica je nedavno uhvaćen kako napušta dvorište njihovog porodičnog doma, pa samim tim priče o iseljenju nisu tačne

Objavljeno: 17:21h

Bivši dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica, diskvalifikovan je iz "Zadruge 6" prošlog meseca.

Nakon njegovog izlaska iz rijalitija svi su se pitali da li se Bebica preselio u Miljanin porodični dom u Nišu, ili je pak rešio da odustane od borbe za Miljaninu naklonost i ljubav.

Bebica je sada na svom Tiktoku objavio snimak sa Miljaninim ocem, Sinišom Kulić, iz kafane. Njih dvojica su sedeli zajedno za stolom, a Bebica je snimio prvo sebe, a potom Kuilića, koji je gledao u telefon. Inače, Miljanin otac retko se eksponira, a sada smo posle dužeg vremena imali priliku da ga vidimo.

Inače, Bebica je nedavno uhvaćen kako napušta dvorište njihovog porodičnog doma, pa samim tim priče o iseljenju nisu tačne.

Podsetimo, nakon njegove diskvalifikacije u Belu kuću je odmah poslato pismo, kako bi ostali zadrugari bili obavešteni o svemu što se dogodilo.

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Nenad Macanović Bebica diskvalifikovan zbog samoinicijativnog napuštanja ''Zadruge 6''. On će na osnovu kazne platiti štetu od 50.000evra, a televizija ''Pink'' će ga tužiti shodno tom ugovoru - glasilo je pismo.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.