ZVEZDAN SLAVNIĆ NAPUSTIO ZADRUGU
Zvezdan Slavnić, Foto: © ATA Images

NEVEROVATNO

ZVEZDAN SLAVNIĆ NAPUSTIO ZADRUGU

Sada je Zvezdan, kako prenosi "Kurir", napustio rijaliti, a viđen je u jednoj privatnoj klinici

Objavljeno:

Kontroverzni učesnik rijalitija "Zadruga 6" Zvezdan Slavnić naprasno je napustio poznato imanje u Šimanovcima, on se danas odrekao i svoje ćerke.

Naime, poznato je da je Zvezdan Slavnić od septembra prošle godine u "Zadruzi", te da se njemu pridružila i nevenčana supruga Ana Ćurčić, sa kojom često ulazi u sukobe.

Sada je Zvezdan, kako prenosi "Kurir", napustio rijaliti, a viđen je u jednoj privatnoj klinici.

On je sve vreme čekao rezultate analiza, a o čemu je tačno reč nije poznato.

U više navrata se raspitivao kad će stići rezultati, kako prenosi pomenut medij, a bio je u patikama, dukserici i pantalonama.

1 / 5 Foto: Printscreen/zadruga/jutjub

Do Savnića je u rijalitiju, inače, došla informacija da su njegova ćerka Sara i majka Slavica podržale Anu Ćurčić, da javno iznose o njemu sve što znaju, a zbog čega bi, kako i sam kaže, mogao da završi u zatvoru.

- Ukoliko ste dale blagoslov, ti, Saro i ti, Slavice, nikad me nećete videti. Pa ćete da date blagoslov sledeći put nekom drugom. Ponoviću, Saro, ćerko moja i Slavice, majko moja, ako ste dale blagoslov, sada ste me videli i gledaćete me samo na televiziji. Ako jeste, nikada nemojte da mi se obratite više, ni ja vas neću zvati u životu - rekao je on danas besno.

Bonus video:

05:56

Prvi rođendan sina Ane Sević

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.