VLADIMIR TOMOVIĆ ŽESTOKO UDARIO NA OVOG ČOVEKA SA PINKA: Nazvao ga PSOM, a onda opleo kao nikada
Vladimir Tomović, Foto: Printscreen/ Instagram/ vladelije

VIDNO IZREVOLTIRAN

VLADIMIR TOMOVIĆ ŽESTOKO UDARIO NA OVOG ČOVEKA SA PINKA: Nazvao ga PSOM, a onda opleo kao nikada

Tomović je izrevoltiran Mićinim ponašanjem u rijalitiju, tačnije sukobom koji se desio sa Miljanom Popović, gde je Lepi Mića pljunuo svoju rijaliti cimerku

Objavljeno:

Vladimir Tomović, bivši rijaliti učesnik iako više nije deo "Zadruge" često se oglašava na svom Instagram profilu i komentariše aktuelne situacije u istom.

Tomović je izrevoltiran Mićinim ponašanjem u rijalitiju, tačnije sukobom koji se desio sa Miljanom Popović, gde je Lepi Mića pljunuo svoju rijaliti cimerku, prokomentarisao na žestok način i istakao da se nekada znao red u kući, dok je on bio učesnik "Zadruge".

- Čujem da je ovaj matori bednik neku devojku danas uhvatio za vrat i pljunuo u usta. Nekada se znalo kome je gde mesto u "Zadruzi". Psa sam oterao na drugi kraj stola. Do moje diskvalifikacije prišao nije kraju stola. Ker poltronski - napisao je besno Vladimir.

Vladimir Tomović o Lepom Mići
Vladimir Tomović o Lepom Mićifoto: Printscreen:instagram/vladelije

Podsetimo, Vladimir je bio diskvalifikovan iz četvrte sezone pomenutog rijalitija jer je ucenjivao produkciju. On je imao zakazano ročište, koje je odloženo, u šta je on bio i te kako upućen, ali je i dalje nastavljao da ucenjuje produkciju i da pravi dramu. Zbog kršenja pravila, Vladimir je, odlukom Velikog šefa, diskvalifikovan, a o tome su bili obavešteni i zadrugari u Beloj kući.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.