OVO JE KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV ZVEZDANA SLAVNIĆA: Ova DELA mu se stavljaju na TERET?
Zvezdan Slavnić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

detalji

OVO JE KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV ZVEZDANA SLAVNIĆA: Ova DELA mu se stavljaju na TERET?

Učesnik rijalitija "Zadruga" Zvezdan Slavnić sinoć je izašao iz pomenutog šou programa pošto je protiv njega podneta krivična prijava.

Objavljeno: 16:04h

Kada se vratio u rijaliti odmah je došao do svoje bivše vanbračne partnerke Ane Ćurčić, prevrnuo krevet do njenog, psovao je i vređao.

Ovim povodom sada se oglasila Anina kuma Milena Kačavenda.

- Niko iz Anine porodice nije podnosio još uvek nikakvu prijavu protiv Zvezdana Slavnića, a ja jesam i to je već poznato. Protiv Zvezdana sam podnela krivičnu prijavu za uvredu časti, jer je iznosio razne bljuvotine na moj račun. Ja imam dva punoletna sina kod kuće i nema potrebe da oni slušaju kako Zvezdan priča da je njihova majka s***ualno opštila sa Acom Bulićem, Aninim bivšim suprugom, a čak je spomenuo i jednog pokojnika. Verujem u naše pravosuđe, moguće da su brzi i da je davao izjavu zbog moje prijave. Videli ste kako je reagovao kada se vratio u kuću... - kaže Milena Kačavenda za portal "Srbija Danas" i dodala:

Kačavenda govorila o krivičnoj prijavi protiv Slavnića
Kačavenda govorila o krivičnoj prijavi protiv Slavnićafoto: Printscreen/Youtube/Novo jutro

- Ja znam da je Slavnić već nekoliko puta izvođen na zahtev policije i tužilaštva, e sad da li je ovo noćas za mene ne znam još uvek. Anin advokat ima punomoćje za sve, tako da može biti u pitanju i prijava koju smo podneli u njeno ime. Budući da advokat ima punomoćje, Ana nije lično morala da daje izjavu, a po njegovoj reakciji bih svakako rekla da je u pitanju ili ova ili moja prijava - zaključuje Kačavenda za pomenuti portal.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/Srbija danas/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.