ZVEZDAN NAPUSTIO ZADRUGU, ANĐELA OČAJNA: Problem sa ZAKONOM je njegov KRAJ?
Foto: Printscreen/jutjub/zadrugaofficial

strašno

ZVEZDAN NAPUSTIO ZADRUGU, ANĐELA OČAJNA: Problem sa ZAKONOM je njegov KRAJ?

Šta se dešava?

Objavljeno: 10:08h

Zvezdana Slavnića izveli su iz "Zadruge" jer je za njega stigla tužba.

Naime, Anđela Đuričić, ljubavnica Slavnića, otkrila je Jovani Tomić Matoroj da je njenom dečku stigla tužba, pa su ga izveli iz rijalitija.

- Ubeđena sam da mu je stigla tužba jer je Ana tvrdila sve one stvari. Znaš ti koji je to problem - rekla je Anđela cimerima.

- Nije ga bilo sat vremena, tužila ga je Ana za nasilje, sigurno i za to što ju je prasetom gađao - rekla je Anđela Đuričić zabrinuto Matoroj.

Izveli ga iz rijalitija.
Izveli ga iz rijalitija.foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Međutim, nakon nekog vremena Zvezdan Slavnić se vratio u kuću, ali ukućanima nije govorio zašto je napustio Zadrugu.

On je tokom sinoćnje žurke slavio sa svojom devojkom, a u jednom momentu mu je na iznenađenje mnogih prišla Zorica Marković koja je inače dobra prijateljica sa njegovom bivšom ženom.

Zorica Marković obavila je sa Zvezdanom Slavnićem razgovor u kazinu. Ona ga je molila da prekine svaki sukob sa Anom Ćurčič i prepusti se svojoj vezi sa Anđelom Đuričić.

- Ona je sinoć stavila Slađu. Može da komentariše moje pogrešne poteze, ali ne da se breca. Ja reč neću reći - govorio je Zvezdan.

- Ja sa njom pričam i brinem. Ona kad priča o tebi, to je jače od nje. Rekla sam joj da joj to ne treba i da ćuti i odgovara na pitanja o vas dvoje. Poslušala me je tri dana. Ja te kao sina molim da se više ne brukaš - pričala je Zorica.

- Na ivici sam jer mi je mnogo ružnih stvari izrečeno, nemam živaca da me najbolji prijatelj tako j*** - dodao je Slavnić.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.