OGLASIO SE BRAT ACE BULIĆA POVODOM NJEGOVOG ULASKA U ZADRUGU: Sada je SVE JASNO, SRBIJA JE OVO ČEKALA
Aca Bulić, Foto: prentscreen/youtube/Insajder Video

obraćanje

OGLASIO SE BRAT ACE BULIĆA POVODOM NJEGOVOG ULASKA U ZADRUGU: Sada je SVE JASNO, SRBIJA JE OVO ČEKALA

O Buliću se ovih dana mnogo govori.

Objavljeno: 12:38h

Dragan Aca Bulić dospeo je u žižu javnosti zbog veze sa Anom Ćurčić, koja je ušla u "Zadrugu" nakon prevare bivšeg supruga Zvezdana Slavnića.

Dosta se polemiše da će Aca ući u Belu kuću, a sada je o svemu progovorio njegov brat Đorđe Bulić.

- Naša porodica je uvek držala do časti i ugleda. Još dok nam je otac bio živ znalo se za red, rad i disciplinu. Smatram da mom bratu nije mesto u rijaliti formatima, ali ako on sebe vidi u takvom projektu, ja ću ga podržati. Brat mi je. On je zreo čovek i verujem da zna šta radi. Ljudi koji žele da se predstave u pravom svetlu treba ih pustiti da ih okolina upozna zaista kakvi jesu. Rijaliti šou je pravi projekat za takve ličnosti. Za mog brata smatram da ima mnogo boljih, lepših i kulturnijih načina da sebe ispromoviše i predstavi javnosti nego kroz rijaliti - rekao je Đorđe za "Kurir".

Ana Ćurčić
Ana Ćurčićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

S obzirom na to da je Aca nekada važio za žestokog momka, njegov brat prokomentarisao je njegovo obraćanje preko Instagrama.

- Iskreno nisam. To je poslednja opcija koja bi mi pala na pamet. Aca drži do sebe ne znam šta mu se desilo. Nemam lepo mišljenje o tom formatu, jer se bavim sportom,biznisom i humanitarnim radom. Više bih voleo da se naša deca bave sportom, a ne trivijalnim stvarima, pa me je njegovo obraćanje iznenadilo. Ja sam pristao da pričam na ovu temu, jer je moj brat u pitanju - tvrdi on.

Ne želi brata u Zadruzi
Ne želi brata u Zadruzifoto: Dragan Kadić, Ana Paunković, Printscreen Instagram anacurcic

Anu Ćurčić poznaje i za nju ima reči hvale.

- Anu znam još iz vremena kad su se oni zabavljali. Ruku na srce, bio sam jako mali. Imao sam 7,8 godina. Sve ovo što pročitam u medijima je za mene veliko iznenađenje. Ana je uvek bila prijatna i nasmejana. Međutim, zadnjih godina je nisam viđao - poručuje on.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.