ANĐELINA DRUGARICA PREKINULA ĆUTNJU: Otkrila kakav DOGOVOR ima sa NJENIM RODITELJIMA, a evo KAKAV STAV ONI IMAJU
Roditelji Anđele Đurčić, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

OVO JE PRAVA ISTINA

ANĐELINA DRUGARICA PREKINULA ĆUTNJU: Otkrila kakav DOGOVOR ima sa NJENIM RODITELJIMA, a evo KAKAV STAV ONI IMAJU

Anđelina prijateljica je insistirala da ostane anonimna

Objavljeno:

Domaća javnost ne prestaje da bruji o postupcima učesnice "Zadruge" Anđele Đuričić, zbog kojih se spekuliše da su je se roditelji odrekli, te da po izlasku iz rijaltija neće moći nazad u rodne Đenoviće. Istina je drugačija, tvrdi Anđelina dugogodišnja prijateljica.

Anđelina prijateljica je insistirala da ostane anonimna (identitet poznat redakciji), prenosi Pink.rs

Naime, ona je izjavila da je zbog laži koje se plasiraju primorna da se oglasi i kaže pravu istinu.

Anđelina drugarica otkrila da li su je se roditelji odrekli
Anđelina drugarica otkrila da li su je se roditelji odreklifoto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

- Primorana sam da se oglasim zbog svega što čitam po portalima, a sada i slušam tamo u "Zadruzi", kada je Bilal namerno, samo da bi je poremetio, preneo one dezinformacije. Razumite me da zbog celokupne situacije, zbog ogromnog pritiska koji imaju Anđelini roditelji, ali i strogog dogovora koji imam s njima, niko od nas ne sme da pisne za medije, to je dogovor, ali nisam mogla da izdržim. Morala sam da kažem kako jeste, jer je ovo već prevršilo svaku meru - počinje priču za Pink.rs Anđelina drugarica.

Ona ne krije da su ljudi iz Anđelinog bliskog okruženja neprijatno izenađeni njenim određenim postupcima u "Zadruzi", ali da je daleko od toga da je se bilo ko odriče.

Porodična kuća Anđele Đuričić
Porodična kuća Anđele Đuričićfoto: Printscreen/Youtube/Emisija Premijera

Majku i oca je jako sramota zbog svega, ne mogu da grešim dušu, to je realno i očekivano. Svako bi bio na njihovom mestu, da im dete to javno priredi, pritom ovde ih u Đenovićima svi znaju. Neprijatno jeste, ali se Anđele niko nije odrekao, niti će. Slušam gluposti neke tamo kod vas u "Zadruzi", Bilal je očigledno čitao komentare u hejterskim grupama, pa je rešio da joj zagorča boravak na svu muku tamo i da je uhvati paranoja, baš jadno i džukački. Pričala sam sa njima, s Ljiljom i Velišom, znam da im je jako teško, novinari im opsedaju kuću, svi ih zagledaju i ljuti su zbog nekih stvari, ali se deteta svog nikad ne bi odrekli. Pa, koji će roditelj to uraditi?! Oni vole svoju ćerku, i kad je najbolja i najgora, Anđela će svojoj porodici i svojoj kući uvek moći da se vrati - zaključila je ona za Pink.rs.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.