PRE 6 MESECI JE SVE BILO DRUGAČIJE! Ovako su Anđelini roditelji PRIČALI o svojoj NASLEDNICI, a sad je se ODRIČU!?
Anđela Đuričić roditelji, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

AU, ČOVEČE

PRE 6 MESECI JE SVE BILO DRUGAČIJE! Ovako su Anđelini roditelji PRIČALI o svojoj NASLEDNICI, a sad je se ODRIČU!?

Anđelini roditelji su, pričaju njihove komšije iz Herceg Novog, "propali u zemlju" od stida.

Objavljeno: 17:48h

Prema svedočenjima komšija, roditelji Anđele Đuričić, učesnice "Zadruge", ne smeju na ulicu od bruke i sramote koju im je ćerka priredila u rijalitiju, kada je otpočela vezu sa 22 godine starijimZvezdanom Slavnićem, sinom legendarnog Moke Slavnića, koji je zbog nje posle 15 godina ostavio nevenčanu suprugu Anu - javno, preko televizije.

To nije sve - Anđela, koja je najstrašnije osuđivala nemoralne cimerke u prethodnoj, petoj sezoni rijalitija, pogazila je sve svoje stavove i moralne principe, te je sebi, komentarišu mnogi, dozvolila brojna poniženja od strane svog emotivnog partnera Slavnića, kom se predala u potpunosti.

Iako se klela da nikada neće u rijalitiju imati se*s zbog svojih roditelja, koje ne želi da obruka, Anđela je "pala" posle samo nekoliko dana i imala žestoku vrelu akciju usred bela dana i živog programa. Od tada žestoki, a ne suptilni s*ks, upražnjava čak nekoliko puta dnevno, a na drage ljude koji je gledaju kao da je zaboravila.

Anđela je prekršla obaćanje da neće imati intimne odnose pred kamerama
Anđela je prekršla obaćanje da neće imati intimne odnose pred kameramafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Anđelini roditelji su, pričaju njihove komšije iz Herceg Novog, "propali u zemlju" od stida. Za medije se ne oglašavaju povodom aktuelnih tema, Anđelin otac je za Pink.rs na pitanje o postupcima svoje ćerke rekao samo: "Nemam komentar" i zalupio slušalicu, a pojedini izvori za medije kažu da će se Đuričići navodno odreći ćerke zbog bruke i sramote koju im je priredila. Pre samo šest meseci, priča je bila totalno drugačija.

Anđela je u julu, u superfinalu "Zadruge", zauzela visoko treće mesto, a u Šimanovcima su je dočekali roditelji. Prvi put su se, posle deset meseci, koliko je trajala peta sezona "Zadruge", pojavili na stejdžu sa voditeljima Pinka Ivanom Šopić i Darkom Tanasijevićem, kojima su priznali koliko su ponosni na svoju ćerku.

Anđeli roditelji su pre nekoliko meseci pričali da je ona slika njihove porodice
Anđeli roditelji su pre nekoliko meseci pričali da je ona slika njihove porodicefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Stvarno smo ponosni, preponosni na nju! Puno nam je srce, jedva čekamo da izađe i da skupa pođemo. Hvala na svemu produkciji, Velikom šefu i šefici, svi ste skupa predivni - rekla je Anđelina majka, a potom se nadovezao otac.

- Mi smo zadovoljni sa dosadašnjim uspehom, to je sasvim dovoljno. Prvi put se pojavila na televiziji, u "Zadruzi". Ponosni smo na njeno ponašanje, na odnos prema svemu. Ona je naša slika i prilika. Ponosni smo, ne znam šta da vam kažemo. Pokazala je pravo lice, pravo lice naše familije. Ona je takva. Ponosni smo, sva naša deca su dobra, Anđela je dobra. Puno nam je srce - zaključili su prošlog jula Anđelini roditelji.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.