NAKON PRITVORA FRAN ZAVRŠIO NA SUDU: Rešava problem sa ZAKONOM, evo šta je PROBLEM
Fran Pujas, Foto: Nemanja Nikolić

sud

NAKON PRITVORA FRAN ZAVRŠIO NA SUDU: Rešava problem sa ZAKONOM, evo šta je PROBLEM

O bivšem Zadrugaru dugo se priča.

Objavljeno:

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je bivši zadrugar, Fran Pujas, završio u pritvoru. Domaći mediji su tada preneli vest da je u pritvoru bio zbog navodnog razbojništva:

- Fran se nije odazivao na suđenje, pa je raspisana poternica za njim. Sudski pozivi su mu stizali kod oca, koji je u jako lošem zdravstvenom stanju i kojeg je on krenuo da vidi i poseti ga za rođendan. Radi se o delu iz 2019. godine i reč je o razbojništvu - otkrio je izvor za Pink. rs.

Fran je odmah po izlasku iz pritvora došao za Beograd, odakle je spakovao kofere i odleteo put Amsterdama. Međutim, sudeći prema njegovoj najnovijoj objavi na Instagramu, on je morao da se vrati u Hrvatsku kako bi rešio probleme sa zakonom.

Fran Pujas završio na sudu
Fran Pujas završio na sudufoto: prentscreen/instagram/nfra666

Fran je sada podelio sa svojim pratiocima da je posetio Opštinski kazneni sud u Zagrebu. Nije naveo razlog zbog kog je ovaj put posetio ovu ustanovu.

Podsećanja radi, Pujas je uhapšen u noći 14. decembra, na graničnom prelazu, po povratku u Srbiju. Novinari su tada je kontaktirala Franovog najboljeg prijatelja, Marka Đedovića, a on nam je potvrdio ovu informaciju i otkrio detalje hapšenja.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.