CAR SE POKAJAO ZBOG ALEKS, OTKRIO DA JE PLAKAO ZBOG NJE! Maji neće BITI DOBRO kad sazna sve što je REKAO
Filip Car, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

au šok

CAR SE POKAJAO ZBOG ALEKS, OTKRIO DA JE PLAKAO ZBOG NJE! Maji neće BITI DOBRO kad sazna sve što je REKAO

Car je Zorici uz cigaru objasnio zašto se naljutio na nju, a tom prilikom su započeli i priču o njegovom raskidu sa Aleks.

Objavljeno:

Rijaliti učesnik Filip Car je priznao pevačici Zorici Marković da je plakao zbog raskida sa Aleksandrom Aleks Nikolić i otkrio da joj "druženjem" sa starletom Majom Nikolić samo tera inat.

Car je Zorici uz cigaru objasnio zašto se naljutio na nju, a tom prilikom su započeli i priču o njegovom raskidu sa Aleks. Filip je otkrio da mu je jako žao što je povredio Nikolićevu, ali je dodao da je i on povređen. Car je takođe priznao pevačici da mu sinoćni intimni odnos sa Majom ništa ne znači, jer je samo terao inat Aleks zbog koje je plakao kao kiša, što je za njega vrlo neobično, čak i sramota.

- Nikome žalije ne može biti Aleksandre nego meni koji sam je povredio - rekao je Car.

Filip i Zorica razgovoraju o Aleks i Maji
Filip i Zorica razgovoraju o Aleks i Majifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja sam se tebi izvinila, ti si za mene ljudina, ali me zanima samo šta ti je značilo da ćeš me isterati na kapiju? - pitala je Zorica

- Niko se sa mnom ne može nositi, na nosilima bi te iznosili napolje kada bi počeli da se svađamo. Ti koju ja smatram veličinom i majkom me nazivaš gov*etom sa strane... - rekao je Car.

- Rekla sam samo da ste ti i Maja jadni, a ne da si go*no. A ovo večeras mi je izletelo iz milion i jednog razloga. Pričao si mi o emocijama prema Aleks, a onda imaš se*s sa Majom - rekla je Zorica.

Aleksandra Nikolić
Aleksandra Nikolićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Jadan sam ja, a i one ako su sa mnom u odnosu. Ja i dalje kažem da imam emociju prema Aleks, a prema Maji nemam. A evo štoje Aleksandrina kardinalna greška - juče Ivan priča sve najgore o meni, ona spušta glavu i potvrđuje Ivanovu priču... Ja 45 minuta gledam u nju, plačući izlazim, a to je za mene sramota, i sedim tamo, suza suzu stiže, a ona se za*ebava i grli sa ljudima, nije je pogodilo - rekao je Car.

- Jeste je pogodilo, sve glumi - rekla je Zorica.

- Ma sad će videti kako je kada ja teram inat, ja ku*cem teram inat - rekao je Car.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.