MILJANA KORISTI TELEFON U ZADRUZI!? Mislila da je KAMERA NE SNIMA, pa otkrila DETALJE razgovora sa PORODICOM
Miljana Kulić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

AU, ŠOK

MILJANA KORISTI TELEFON U ZADRUZI!? Mislila da je KAMERA NE SNIMA, pa otkrila DETALJE razgovora sa PORODICOM

Poverila se Zoli!

Objavljeno:

Miljana Kulić već godinama ulazi u rijalitije i publika je voli zbog njene iskrenosti i humora. S obzirom na to da iza sebe ima armiju fanova i da gledaoci vole da je vide na malim ekranima, to joj omogućava da pregovara o boljim uslovima u rijalitiju.

Svima je poznato da je Miljana u rijaliti ušla sa majkom, Marijom Kulić, i sa sinom, Željkom Kulićem. Osim za odličan honorar, Kulićeva se izborila i za posebne uslove u "Zadruzi".

Miljana sa sinom i majkom boravi u posebnom apartmanu na imanju. Taj prostor se snima i prikazuje na malim ekranima samo kada mali Željko nije u njemu. Miljanin sin je bio sniman samo kada je imao susrete sa svojim ocem, Ivanom Marinkovićem.

Miljana Kulić
Miljana Kulićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Miljana se sada poverila svom dečku, Lazaru Čoliću Zoli, da se Željko čuje putem vajbera sa njenom sestrom Tijanom Kulić. Ovaj snimak je počeo da kruži društvenim mrežama i mnogi su u komentarisali da Miljana ima mobilni telefon u apartmanu. Međutim, ima i onih koji brane Kulićevu i kažu da samo prepričava Željkov i Tijanin razgovor koji se desio bez njenog prisustva, izvan Zadruge.

- Željko kaže moj tata Ivan. Tijana ga zvala na vajber i on kaže: "vidi šta mi je kupio moj tata Ivan" - poverila se Miljana Zoli.

Ukoliko se ispostavi da je Miljana koristila mobilni telefon u apartmanu moraće da snosi posledice, jer je to najstrožije zabranjeno u rijalitiju.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.